Poslední domácí zápas roku. V sobotu hostíme Krnov

Petr Sobol, 18.12.2015 Celá Orlová už žije nedělními velkolepými oslavami 85. výročí od založení klubu. Všichni už se těší na atraktivní program, který vyvrcholí zápasem Orlové s Havířovem. Ještě předtím je ale třeba soustředit se na ligu.

I když je to těžké, nechejme teď chvíli stranou nedělní slávu. V sobotu je totiž taky na programu velmi atraktivní duel, ve kterém Orli vyzvou Krnov.

Orlová šlape, drží se v čele soutěže a doma bude chtít potvrdit výbornou formu. Maroszovi svěřenci se vezou na vítězné vlně a vyhráli již osm zápasů v řadě. Zatímco před pár týdny se trápili v koncovce, teď demolují soupeře za soupeřem.

Naposledy to odskákal Šternberk, kterému Orlová nasázela na jeho ledě 11 branek. Předtím nadělila šestigólový příděl Uničovu a Rožnovu. „Konečně jsme začali proměňovat šance a snad nám to už vydrží,“ ulevil si Jakub Voznica, který dal Šternberku čtyři góly. Teď je před Orly Krnov.

Tito soupeři na sebe narazí letos potřetí. První zápas Orlová doma vyhrála 7:4, když zvládli otočit nepříznivý vývoj a skóre 1:3. Druhý duel se nesl jednoznačně v orlovské režii a Orli si dovezli z venku výhru 11:3.

Orlová je v tabulce první a těší se už ze šestibodového náskoku před druhou Studénkou. A co Krnov? Ten je na vzestupu, aktuálně je třetí a na druhou příčku ztrácí pět bodů. Krnovští se nyní vezou na vítězné vlně a zvítězili už pětkrát v řadě. Naposledy porazili doma Horní Benešov 5:3.

Orly nečeká nic lehkého. S vaší pomocí by si ale měli dojít pro tři body. Poslední domácí utkání roku 2015 začíná v 17 hodin. A v neděli na oslavy…

Upozornění

Z důvodu příprav na nendělní oslavy bude v průběhu utkání přístupná pouze jižní tribuna!