POZOR! V souvislosti s oslavami vás čeká několik omezení!

Tomáš Salamon, 18.12.2015 Vzhledem k očekávanému náporu diváků na nedělní oslavy 85. výročí našeho klubu se bohužel nevyhneme několika omezením. Abyste poté nebyli zaskočení, přinášíme vám jejich přehled. Zároveň vás vyzýváme, abyste, pokud je to alespoň trochu možné, nejezdili na zápas autem a šli pěšky, popřípadě použili MHD. Pomůžete tak zmírnit dopravní komplikace.

Omezení, která vás čekají

Zavření parkoviště: Parkoviště před zimním stadionem bude vyhrazeno pro čestné hosty. Proto bude od 9:00 uzavřeno a dostanou se na něj pouze automobily, jejichž SPZ je evidována v seznamu hostů.

Zavřená cesta: Z bezpečnostních důvodů bude uzavřena příjezdová cesta k hotelu Siam (dříve hotel Sport). Stane se tak z toho důvodu, že z hlediska bezpečnostních norem musíme nechat volný prostor pro případný průjezd vozidel hasičského sboru a záchranné služby. Zaparkovaná auta by v tomto případě mohla tvořit překážku. Samozřejmě věříme, že těchto vozidel nebude potřeba, ale normy jsou normy.

Otevření vstupů: Abychom zvládli nápor fanoušků budou otevřeny všechny tři vstupy včetně toho u vrátnice. Otevřeny budou od 15:30, abychom mohli stadion pohodlně a plynule naplnit. Nepodceňujte, prosím, situaci a dorazte včas! Pokud příjdete na poslední chvíli, může se stát, že u vchodů nebudeme schopni odbavit všechny fanoušky včas a zmeškáte začátek utkání!

Vstup na stadion: Vzhledem k častým dotazům upozorňujeme, že na zápas se NEDOSTANETE na klubovou průkazku, permanentku, ani žádný jiný průkaz! Jediné, co vás oprávní ke vstupu na stadion jsou modré a žluté pásky (vstupenky)! ZTP a děti do šesti let mají vstup zdarma a vstupenku obdrží od pořadatelské služby přímo u vchodu. Ta však bude sloužit pouze pro naši evidenci počtu fanoušků na stadionu.

Z důvodu příprav bude také v průběhu utkání s Krnovem uzavřena severní tribuna.