Orli jedou do Krnova pro tři body. Udrží stoprocentní bilanci?

Petr Sobol, 06.02.2016 Orlovské hokejisty čeká dnes další utkání. Jejich dalším soupeřem je Krnov, na jehož led svěřenci Daniela Marosze zajíždí. A neberou nic jiného než tři body.

Orlová si v minulém zápase poradila bez problémů s posledním Šternberkem a teď před ní stojí další překážka. Krnov je tradičním účastníkem krajského přeboru, zápasy s ním bývají vždy zajímavé pro diváka a náročné pro hráče.

Letos se ale Orlům na Krnov nebývale daří. První zápas vyhráli doma 7:4, venku pak zvítězili vysokým rozdílem 11:3. Naposledy na sebe oba soupeři narazili v prosinci a Orlová i tehdy vyhrála, tentokrát 5:3. Dvakrát se prosadil Jakub Voznica.

Orli si drží v tabulce první místo, po jednadvaceti kolech mají na kontě 52 bodů. Druhá Studénka je tři body zpět, odehrála ale o utkání více. Krnovští drží třetí příčku, na Orlovou ale ztrácí 17 bodů.

Krnovu se v posledních kolech daří. Vyhráli s Uničovem, ve Šternberku a naposledy vyválčili výhru v Horním Benešově. Jedinou kaňkou je dva týdny stará domácí porážka od Nového Jičína.

Orlová si musí dát největší pozor na Pavla Michálka (13+15), Jana Kostovského (10+20), Ondřeje Pavlicu (11+8) či Michala Tošenovjana (10+8). O místo v brance se dělí Antonín Mužík a Filip Kolbert.

Sobotní zápas o důležité body začíná v 17 hodin.