Uvidí Orlová oslavy titulu? V sobotu se o něj utká s Rožnovem pod Radhoštěm

Petr Sobol, 26.02.2016 Jeden matchball už promrhali, teď je tady ale další šance. Orlová se podruhé během pár dní utká s Rožnovem pod Radhoštěm a soupeři má co vracet. Pokud uspěje, oslaví titul. V opačném případě se situace pořádně zdramatizuje.

Jde do tuhého. Teď se hraje už o všechno. V sázce je mnoho. Orlové chybí získat tři body a bude se moct radovat z titulu. Poslední krok ale bývá nejtěžší a Maroszovi svěřenci nás o tom už přesvědčili.

Chyběla čtyři kola do konce soutěže a Orlům stačilo uhrát čtyři body. Napoprvé ale prohráli v Rožnově po nájezdech a o víkendu padli i na ledě druhé Studénky. Dva kola před koncem vede parta kapitána Štefanky před hokejisty Studénky stále o čtyři body, ale stále není rozhodnuto. K titulu chybí tři body…

V sobotu přijede na náš led znovu Rožnov. Orli se s tímto soupeřem ale letos trápí, venku v obou případech padli a vždy to bylo až mimo základní hrací dobu. Nejprve Rožnov vyhrál 4:3 v prodloužení, minulý týden 7:6 po nájezdech. Orlové nepomohly ani dva góly Štefanky.

Doma ale zvládla zápas lépe Orlová, která vyhrála 6:3. I tehdy se dařilo Štefankovi, který dal dva góly v důležitých chvílích. Čím to, že se první celek tabulky na půdě toho posledního tolik trápí? „Rožnov hraje doma velice nepříjemný hokej, kde na malém kluzišti brání v pěti lidech,“ myslí si Jakub Voznica.

V sobotu bude na bedrech orlovských hokejistů obrovský tlak, ten by se ale neměl nijak projevit. „Na sobotní zápas budeme perfektně připraveni,“ vzkazuje Voznica.

Orlům chybí poslední krok a potřebují vaši pomoc. Přijďte je povzbudit a snad i oslavit titul! Utkání začíná v 17 hodin.