Poslední turnajový víkend v Orlové je za námi

Tomáš Salamon, 05.09.2016 Tři víkendy, čtyři turnaje. Na orlovském zimáku se udělal opravdu obrovský kus práce. Po mladších žácích a čtvrtých třídách tento víkend přišli na řadu třeřáci a přípravka.

3.9.2016 Turnaj třetích tříd

Třeťáci obhajovali krásné třetí místo z loňského turnaje a našlápnuto měli k mnohem lepšímu výsledku. Svou skupinu vyhráli, jenže ve čtvrtfinále bohužel padli v nájezdech. Nájezdový rostřel byl proti nim i v zápase o pátou příčku a z nadějně rozehraného turnaje bylo šesté místo. Přitom, kdyby se hrálo stejným způsobem jako loni, skončili by nejhůře druzí. Loni totiž vítězové skupin postupovali rovnou do finále a dvě remízy ve skupině Orlíky tehdy odsoudily k souboji o bronz, přestože měli mnohem lepší skóre než tehdy druhé Vítkovice. Nicméně i takový je sport a třeba se štěstí příští rok přikloní na naši stranu.

Výsledky a pořadí skupiny A

Stahujte zde.

Výsledky a pořadí skupiny B

Stahujte zde.

Výsledky a pořadí po play-off

Stahujte zde.

4.9.2016 Turnaj přípravek

Orli postavili do turnaje velmi malé děti, které hrály velmi srdnatě, nicméně na soupeře nestačily a Orlová musela zkousnout poslední příčku. "Jsem ale rád, že se kluci nedali zadarmo a ani jeden zápas nebyl pouze na jednu branku. U takto malých kluků je důležité hlavně to, aby odehráli co největší počet zápasů a nabrali herní praxi, což se zde povedlo," hledal na konečném umístění pozitiva šéftrenér mládeže Petr Tomis.

Výsledky a pořadí po play-off

Stahujte zde.