Dva přípravné zápasy ve dvou dnech. Do Orlové přijede Uničov a posílený Bohumín

Petr Sobol, 07.09.2016 Úspěšnou premiéru máme za sebou. Orli porazili o víkendu v prvním přátelském zápase před novou sezonou soupeře z Krnova 7:1 a ukázali, že i letos budou patřit k favoritům soutěže. Ve čtvrtek a v pátek jejich formu otestují další dva soupeři – Uničov a Bohumín.

Dnes startuje WSM Liga, v pátek Tipsport extraligy, orlovští fanoušci si ale musí na ostrý začátek ještě počkat. Orli začínají až 24.9. domácím zápasem s Horním Benešovem.

Maroszovi svěřenci však potřebují vyladit formu, a proto si pozvali další dva soupeře k přípravným duelům. V tom prvním jsme vyprášili Krnov, teď nás čeká Uničov (čtvrtek) a Bohumín (pátek). Oba duely se hrají v 18 hodin.

Především derby s bohumínským týmem bude mít náboj. Soupeř totiž výrazně posílil zkušenými borci, které si velmi dobře pamatujeme i z orlovského dresu. Na našem ledě by se tak měl znovu představit bouřlivák Marek Ivan, ale také David Mikšan a Miroslav Javín. Na stadionu bude zase pořádně horko, tyto zápasy byste si rozhodně neměli nechat ujít.