Dnes nás čeká druhý zápas mužů

Tomáš Salamon, 28.09.2016 Tři dny po vyhrané premiéře s Horním Benešovem nás čeká další utkání. Opět se odehraje na domácím ledě a tentokrát nám bude soupeřem Nový Jičín B. Úvodní buly je naplánováno na 18:00.

Tento článek patří k zápasu ORL - NJB 14:4
V úvodním klání sezóny padaly z orlovských holí branky pouze a první části, kdy se trefily nové posily Juhász s Kasperlíkem. Jenže pak Orlům zvlhnul střelný prach a zbylé dvě třetiny se diváci nudili. Ke štěcí domácích však soupeř dokázal kontrovat pouze jednou brankou ze druhé třetiny a tři body tak zůstaly v Orlové.

Další tři budou ve hře dnes od 18:00 proti Novému Jičínu. Ten jako každý rok bude sázet na nadějné mladíky ze své líhně, kteří na ledě hýří pohybem. Vhodně je každý rok doplňují jak bývalí, tak i současní hráči druholigového novojičínského prvního družstva, a tak bývají zápasy s tímto soupeřem vždy nevyzpytatelné. První utkání novojičínské béčko sehrálo proti ambicióznímu Bohumínu a podlehlo mu 6:2. Na základě tohoto výsledku lze soudit, že by Orli měli zápas zvládnout, nicméně nezapomínemjme, jakou silou letos Bohumín disponuje. Výsledek jediného utkání tak může být zavádějící a svěřenci trenéra Marosze by rozhodně neměli nic podcenit.