Nepřišli jsme to jenom odklouzat, říká Jakub Juhász k řádění nových posil

Petr Sobol, 13.10.2016 Vítězná série orlovský hokejistů pokračuje. Maroszovi svěřenci zvítězili ve středu na ledě nováčka z Českého Těšína, který porazili 6:2. Brzy vedli 2:0, soupeře ale nechali srovnat a zadělali si na drama. Pak ale opět udeřily letní posily v čele s Jakubem Juhászem, který vstřelil už šestý gól. „Nečekal jsem, že hned ze startu budu tak produktivní,“ přiznal po utkání.

Tento článek patří k zápasu CTE - ORL 2:6
Přidali jste další výhru. Byl to náročný zápas?

Náročný zápas to byl, ale udělali jsme si ho náročný sami svým přístupem k utkání.

Český Těšín je nováček, ale určitě kousal. Čím vás nejvíc překvapil?

Nejde říct, čím nás Těšín překvapil, je nováček a dle mého názoru nepředvedli nic, co by nás překvapilo, tedy až na bojovnost. Ale jak jsem už řekl, spíše to bylo na nás, jak se k tomu postavíme a jak se bude zápas vyvíjet.

Sezonou zatím kráčíte bez porážky. Panuje v kabině pohoda?

V kabině panuje hodně dobrá nálada. Je tady super parta kluků, takže samá sranda. Taky kádr tady v Orlové má svou kvalitu.

Jak jste po letním příchodu zapadl?

Po příchodu jsem zapadl v pohodě. Většinu kluků znám ať už z hokejového, nebo inlinového prostředí.

Vám osobně se hodně daří, sbíráte bod za bodem. Čekal jste takovou fazonu?

Sice se mi daří, ale pořád je začátek sezony. Nečekal jsem však, že hned ze startu budu tak produktivní. Jsem za to rád, hlavní ale je, že se daří celému týmu a vyhráváme jako tým. Pořád si myslím, že jak já, tak i celý tým můžeme hrát ještě lepší hokej.

Obecně se bodově daří všem letním posilám. Čím si to vysvětlujete?

Asi to bude tím, že jsme přišli do nového týmu z vyšší soutěže a chceme být platní a potvrdit, že jsme to tady nepřišli jenom odklouzat.

Už v sobotu hostíte Krnov, bude to třetí zápas během osmi dnů. Nemůže se to nějak projevit?

Může se projevit určitá únava, ale my jsme na to zvyklí. Do zápasu půjdeme určitě s tím, že chceme vyhrát, budeme chtít hrát aktivně a vnutit Krnovu naší hru. Doufám, že se nám podaří vyhrát a prodloužíme vítěznou sérii.