Další soupeř pro Orlovou. Rozjetý lídr přivítá Studénku

Petr Sobol, 04.11.2016 Jen dva týmy dokázaly v dosavadním průběhu krajského přeboru obrat Orlovou o body. Jedním z nich byl před dvěma týdny Bohumín, tím prvním Studénka. Orli ale nakonec oba zápasy vyhráli – ve Studénce triumfovali v prodloužení. Soupeř teď přijede splatit účty.

Tento článek patří k zápasu ORL - STU 5:6 pr.
Souboje Orlové se Studénkou patří vždy k tomu nejlepšímu, co krajský přebor nabízí. Letošní první vzájemné měření sil, které se odehrálo na půdě soupeře, toho bylo důkazem. Orli sice rychle vedli 2:0, domácí se ale vrátili do hry a pět minut před koncem Pokorný srovnal na 3:3. Šlo se do prodloužení, které rychle rozhodl Grepl.

Aktuálně je odehráno devět kol a Orli jsou stále neporaženi. Maroszovi svěřenci sehráli během uplynulého týdne dva venkovní zápasy a v obou jasně dominovali. Nejprve rozprášili Horní Benešov a vyhráli na jeho ledě 9:2, v neděli zvítězili i díky dvěma gólům Deutsche 6:3 v Novém Jičíně.

Jak je na tom Studénka? Čtyři zápasy vyhrála, čtyři prohrála. Naposledy nestačila doma na Horní Benešov, kterému podlehla 4:6, předtím ale zaznamenala tři výhry v řadě a ukázala, že je na vzestupu. Orli ho ale budou chtít zarazit. Souboj s týmem okolo Kaňovského, Čáně , Mičulky a spol. začíná v sobotu v 17 hodin.