Co nás čeká po Novém roce? Charitativní akce a týden hokeje

Tomáš Salamon, 31.12.2016 Vážení fanoušci, rádi bychom touto cestou poděkovali za vaši přízeň v uplynulém roce a popřáli vám hodně zdraví, štěstí a nejen sportovních úspěchů v roce nadcházejícím. Jak jste si jistě všimli, v roce 2016 jsme se, ať už jako organizátoři či účastníci, zapojili do sousty společensky prospěšných akcí. V tomto tredu hodláme pokračovat i v roce 2017 a přinášíme výčet toho nejdůležitějšího, co nás čeká už v lednu.

Charitativní akce pro Davida Rosůlka

Útočníka našeho A-týmu Lumíra Rosůlka, zajisté znáte. Co však zřejmě nevíte je, že má doma šestiletá dvojčátka Dominika a Davida. Davídek trpí mozkovou obrnou a jeho rodiče dělají vše proto, aby jednoho dne mohl zažít pro nás tak samozřejmou věc, jakou je udělat alespoň pár kroků. Léčba takto závažného onemocnění je však dlouhodobou a také velice nákladnou záležitostí. Proto se vedení HC Orlová rozhodlo Davidovým rodičům alespoň skromně pomoci a Davídkovi věnovat výtěžek ze vstupného na zápas se Studénkou, který se odehraje 21.1.2017 na našem zimním stadionu. Proto Vás prosíme, abyste si udělali v tento den čas a přišli na náš stadion podpořit nejen naše kluky, ale také Davídka!

Pokud se chcete dozvědět více, popřípadě přispět Davídkovi vyšší obnos, než je cena vstupenky, přejděte na jeho webové stránky www.davidrosulek.cz. Děkujeme.

Týden hokeje

V rámci celorepublikové kampaně Pojď hrát hokej se v lednu uskuteční také Týden hokeje, do kterého se zapojí i náš klub.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou navíc připraveny hodnotné ceny. Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Na orlovském stadionu se tato akce koná 28.1.2017 od 9:30 hod.

Reprezentační ples HC Orlová

Loni se nám povedlo obnovit tradici hokejového plesu v Orlové. Akce se mimořádně vydařila a všichni zúčastnění si ji pochvalovali. Proto letos hodláme na úspěch navázat a akci posunout ještě o úroveň výše. Ples se uskuteční 28.1.2017 v DKMO! Vstupné činí 490 Kč. Cena vstupného zahrnuje večeři.