Podpořte dobrou věc! Zakoupením vstupenky přispějete na léčbu Davídka Rosůlka

Redakce, 17.01.2017 Útočníka našeho A-týmu Lumíra Rosůlka, zajisté znáte. Zřejmě však nevíte, že má doma šestiletá dvojčátka Dominika a Davida. Davídek trpí mozkovou obrnou a jeho rodiče dělají vše proto, aby jednoho dne mohl zažít pro nás tak samozřejmou věc, jakou je udělat alespoň pár kroků. Léčba takto závažného onemocnění je dlouhodobou a také velice nákladnou záležitostí. Proto se vedení HC Orlová rozhodlo Davidovým rodičům alespoň skromně pomoci a Davídkovi věnovat výtěžek ze vstupného na zápas se Studénkou, který se odehraje 21.1.2017. Proto prosíme, abyste si udělali v tento den čas a přišli na náš stadion podpořit nejen naše kluky, ale také Davídka!

Pokud se chcete dozvědět více nejen o Davídkovi, přejděte na jeho webové stránky www.davidrosulek.cz.

Cena vstupného na tento zápas byla jednotně stanovena na 50 Kč pro všechny včetně majitelů permanentek. U vchodu bude dále připravena kasička, pro zájemce, kteří by chtěli přispět více, než jen cenou zakoupené vstupenky. Veškeré vybrané peníze budou věnovány na Davídkovu léčbu a rehabilitaci. V průběhu utkání budou také předány peníze, které mezi sebou vybralo A mužstvo a vedení klubu. Velice nás těší, že zájem podpořit dobrou věc projevil i soupeř a do pár hodin od zveřejnění akce, dorazil do naši redakce email ze Studénky, že hráči v kabině mezi sebou vybrali finanční obnos a vedení tamního klubu rovněž Davídka podpoří.
















Vysvětlení permanentkářům

Jelikož jsme zaznamenali negativní ohlasy na to, že vstupné na toto utkání budou muset platit i permanentkáři, přidává klub oznámení, že se na tomto rozhodnutí nic měnit nebude.
Chceme na Davídkovu podporu vybrat co nejvyšší částku. Z toho důvodu je vstupné vyšší a vztahuje se na všechny. Nechceme, aby částka 50 Kč byla vnímána jako poplatek za shlédnutí hokejového utkání. Chceme, abyste věděli, že pomáháte dobré věci a pouhá padesátikoruna, kterou si může dovolit obětovat snad každý, Davídkovi v konečném součtu velmi pomůže. Věříme, že jako naši fanoušci máte srdce na pravém místě a že toto pochopíte. Děkujeme.