Vybrali jsme si slabší chvilku, přiznal před zápasem s Českým Těšínem Jakub Voznica

Petr Sobol, 31.01.2017 Do konce základní části zbývají odehrát poslední tři kola. Orli sice dvakrát zaváhali, stále ale drží suverénní první příčku. Další překážkou na cestě k vrcholu je Český Těšín, který přijede na orlovský led už ve středu. Utkání začíná v 18 hodin.

V minulém kalendářním roce byli nezastavitelní, ničili soupeře za soupeřem a jen jednou odešli i z ledu poraženi. Letos ale orlovští hokejisté začali vlažněji a prohráli dva úvodní domácí zápasy. Padli s Horním Benešovem i v duelu se Studénkou, který měl charitativní nádech.

„Byla to skvělá akce na dobrou věc a jsme všichni moc rádi, že jsme mohli alespoň trochu malému Davídkovi pomoci. Chtěli jsme ten zápas vyhrát pro Rosyho, ale bohužel to nevyšlo,“ vrátil se o pár dní zpět Jakub Voznica. „Teď nám to úplně nešlo, vybrali jsme si slabší chvilku, ale už bude zase všechno v pořádku,“ věří jeden z klíčových orlovských útočníků.

Orli minulý týden zabrali a na domácím ledě udolali Rožnov pod Radhoštěm. Byl to ale tuhý boj, domácí zvítězili těsně 3:2. Někteří fanoušci se proto začali ptát, zda Maroszovi svěřenci soupeře nepodcenili. „Zápasů je opravdu hodně a ono je těžké se připravit na každý na sto procent. Ale nemyslím si, že bychom někoho podcenili,“ smetl pochybnosti ze stolu Voznica, který uznal, že se jednalo o vydřené vítězství. Orlové chybělo hodně hráčů a šanci dostali i tři dorostenci. „Nebylo to pro ně určitě jednoduché, ale zvládli to výborně,“ pochválil je zkušený útočník.

Dalším orlovským soupeřem je nováček z Českého Těšína. „Budeme se chtít dobře nachystat na play-off. Věřím, že ten zápas vyhrajeme a že si to společně s fanoušky pořádně užijeme,“ zve všechny Voznica na středeční bitvu. Ta začíná v 18 hodin.