Situace se změnila, jedeme na postup do druhé ligy, hlásí Daniel Marosz

Petr Sobol, 12.02.2018 Základní část je minulostí. Orli se s ní rozloučili výhrou nad Frýdkem-Místkem B a už ve středu zahájí pouť vyřazovací částí. Na jejím konci by rádi slavili postup do druhé ligy. Podle slov prezidenta klubu a trenéra Daniela Marosze má toto přání reálné obrysy.

Mezi koncem základní části a začátkem play-off je jen pár dnů. Přesto se nám podařilo vyzpovídat Daniela Marozse, který má pro všechny fanoušky velmi povzbudivou zprávu. Letos už se o postupu do druhé ligy nebude jen mluvit, ale Orli udělají vše pro to, aby už v příští sezoně byli doopravdy druholigoví. Následující vzkaz prezidenta klubu je toho důkazem.

„Chtěl bych vás touto cestou pozvat na nadcházející boje play-off o postup do 2 ligy. Doufám a věřím, že to společnými silami dokážeme. Fanoušci jsou pro každý klub šestým hráčem a vy jste naším hnacím Orlem. Vím, že již několikrát se soutěž vyhrála, ale následně se nepodařilo sehnat finance. Teď se ale situace konečně změnila. Došlo k zaplacení všech dluhů z minulých let a klub může začít novou éru. Pro upřesnění faktů můžeme říct, že máme rozjednány partnery, kteří do druhé ligy půjdou s námi. Doufám, že nás přijdete všichni podpořit a vrátíte se zpět do orlovských ochozů.“