Potvrdíme vítězství? Orli ve středu hostí Hodonín

Petr Sobol, 16.10.2018 Hokejisté Orlové se v sobotu postarali o senzaci kola a vyhráli na ledě do té doby vedoucího Šumperku. Svěřenci Darka Stránského zvítězili 5:1 a připsali si první triumf v sezoně. Teď je třeba ho potvrdit. Už ve středu na náš led přijede Hodonín.

Tento článek patří k zápasu ORL - HOD 0:8
Orli na výhru čekali osm zápasů. V Šumperku však hráli od začátku velmi dobré utkání a na přelomu druhé a třetí třetiny během čtyř minut rozhodli. „Věřím, že jsme schopni sehrát dobrou partii s kýmkoliv a dnes se to potvrdilo,“ říkal po zápase spokojený kouč Darek Stránský.

První body už Orli mají, teď je ale musí potvrdit. Středečním soupeřem Orlové bude Hodonín, který dosud získal sedm bodů a v tabulce je jen o jedno místo výš než Orli. První vzájemné měření sil dopadlo lépe pro Drtiče, kteří doma vyhráli 7:3. Poté zvítězili i v Opavě, od té doby ale prohráli pět zápasů v řadě.

Naposledy Hodonín padl výsledkem 2:6 v Havlíčkově Brodě a Orli udělají vše pro to, aby nepříznivou sérii soupeře ještě prohloubili. Buďte u toho, další důležitý zápas začíná v 18 hodin.