Bitva o další body. Orli jedou na led Bobrů

Petr Sobol, 31.10.2018 Hokejisty Orlové čeká další náročný zápas. Tentokrát narazí na silné Valašské Meziříčí, které je v tabulce aktuálně druhé. Orli však dokázali bodovat dvakrát v řadě a uspět chtějí i na horké valašské půdě.

Tento článek patří k zápasu VAL - ORL 4:1
Orlová vytěžila z posledních čtyř zápasů sedm bodů. Dokázala vyhrát v Šumperku, uhrála bod v Opavě a naposledy si připsala první domácí výhru. Výsledkem 5:1 smetla Nový Jičín. „Kluci zrají. Jsou obětaví a disciplinovaní v bránění. Drží si posty a hrají organizovaněji,“ chválil své svěřence trenér Orlové Darek Stránský.

Teď Orlovou čeká Valašské Meziříčí, kterému v tabulce patří druhé místo. Z posledních šesti zápasů však Bobři vyhráli jen dvakrát a naposledy schytali debakl 10:2 v Hodoníně. „Pokud budeme hrát tak, jak teď hrajeme, tak jsme schopni bodovat,“ věří trenér Stránský.

Orli si musí dát největší pozor na dvojici Vaněk a Dvořák, kteří shodně posbírali už 15 kanadských bodů. Vaněk je, společně s Pořickým, i nejlepším střelcem Bobrů – oba se trefili už šestkrát. Hodně produktivní je i jedenáctibodový bek Žák. Ovšem i Orli v posledních zápasech dokážou být produktivní. Uspějí i ve Valašském Meziříčí? Dnešní utkání startuje v 18 hodin.