O body proti Bobrům. Vrátí se Orli na vítěznou vlnu?

Redakce, 19.12.2018 Z posledních čtyř zápasů Orlová třikrát vyhrála, naposledy však svěřenci Darka Stránského prohráli vysoko 0:8 v Havlíčkově Brodě. Tento zápas je ale minulostí, dnes Orli vyzvou Bobry z Valašského Meziříčí a znovu chtějí bodovat.

Tento článek patří k zápasu ORL - VAL 2:3
Orlová letos na Valašské Meziříčí narazila dvakrát a v obou případech prohrála. Doma padla 2:3 a venku prohrála 1:4. „Domácí hráli dobře. Naopak my jsme nehráli tak dobře a jednoduše jako v posledních zápasech, bylo to takové kostrbaté,“ komentoval po zápase trenér Stránský.

Posledním soupeřem Bobrů byl Tábor, na jehož ledě v sobotu vyhráli 5:2. Valašské Meziříčí tak odčinilo předešlou domácí porážku, připsalo si 11. výhru v sezoně a díky 37 bodům mu patří třetí místo v tabulce.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je útočník Petr Dvořák, který má na kontě už devět branek a 18 asistencí. Hodně produktivní je také Rostislav Vaněk (8+14), nejlepší střelec týmu Petr Seidler (10+9) či obránce Michal Žák (5+17). V brance Bobrů dostává nejvíc prostoru Jiří Slovák, jenž má vyšší než 91% úspěšnost zákroků.

Orli hodili předešlý debakl z Havlíčkova Brodu za hlavu a dnes jsou připraveni opět bojovat. „Věřím, že to kluky namotivuje a doma před svými fanoušky to budou chtít odčinit,“ burcuje kouč Stránský. „Chceme znovu divákům ukázat, že hokej hrát umíme a završit konec roku v dobré pohodě,“ dodal útočník Robert Smrčka.

Dnešní utkání začíná v 18 hodin.