Výsledkový servis mládeže: Mladší žáci vyhráli v Třinci!

Kateřina Sobolová, 21.11.2019 Parádí výsledek uhráli v minulých dnech orlovští mladší žáci. Ti nejprve suverénně rozstříleli Opavu a poté vybojovali skvělý výsledek v Třinci, na jehož ledě vyhráli 4:3. A jak se dařilo dalším mládežnickým kategoriím našeho klubu? Podívejte se.

Junioři

Orlová – Karviná 2:8

Branky a nahrávky: 20. Jančar (Machaczek), 29 Pohl (Hronec) - 3. Bogár, 8. Chmiel, 15. Chmiel (Grendziok), 19. Krul (Mendlík), 22. Mendlík (Hladil), 24. Bogár (Chmiel), 47. Chmiel (Hladil), 57. Kulawiak (Mendlík). Orlová: Irgl D. (Vítek) - Hronec, Kubalák, Valový, Śmatelka, Machaczek, Čípera - Gula, Kaleta, Rambousek, Švec, Špacír, Přeček, Jančar, Irgl P., Zielinski, Pohl.

Daniel Marosz (Orlová): Katastrofa. Kluci na tréninku makali, těšili se, ale zápas vůbec nezvládli. Přehráli nás jak silově, tak chytrostí, víceméně nás k ničemu nepustili.

Dorost

Orlová – Opava 4:2

Branky a nahrávky: 22. Irgl P., 28. Pohl (Žák), 42. Šmatelka (Irgl P.), 59. Lerch (Danečko, Blatoň) - 5. Zelenka (Prokeš), 43. Hartman (Kret).

Orlová: Irgl D. - Gřegoř, Hronec, Drapa, Šinal, Witásek, Haladěj, Šmatelka - Lerch, Brabec, Šůstek, Blatoň, Rusz, Irgl P., Danečko, Luzar, Bazgier, Žák, Pohl.

Petr Tomis (Orlová): Opět velmi vyrovnaný zápas, který jsme strhli na svou stranu velkou bojovnosti a stoprocentním přístupem všech hráčů. Hodně důležitá byla ubráněná oslabení z první a druhé třetiny, kdy jsme hráli skoro šest minut po sobě ve čtyřech. Jediná věc, která dneska nebyla dobrá, je řešení situací v útočném pásmu kolem modré čáry. Tady nám obránci nedostávali kotouče do předbrankového prostoru a trefovali prvního hráče. Opět jsme do hry zapojili i hráče čtvrtého útoku, kteří to zvládli přesně tak, jak jsme potřebovali a oživili hru. V příštím týdnu očekáváme těžké a vyrovnané utkání, kdy nás čeká dvojzápas s Polskou 16 a Třebíčí.

Starší žáci

Třinec – Orlová 4:1

Branka Orlové: 55. Firla.

Orlová: Antoníček (Gomola) - Peronkevič, Pail Va., Smieško, Pail Vo., Vild, Klimša - Wita, Frýda, Vaštyl, Bednář, Menšík, Klupa, Firla, Jeník.

Marek Šinal (Orlová): Oproti minulým zápasům tam bylo zlepšení. Bojovali jsme statečně, soupeř byl lepší, ale kluci se snažili a dřeli.

Mladší žáci

Orlová – Opava 9:2

Branky a nahrávky Orlové: 10. Štebel, 12. Gorný (Štebel), 13. Pietraszová (Kunčický), 13. Kunčický, 20. Pietraszová (Kunčický), 36. Kůrka (Kunčický), 50. Kunčický (Nalbach), 50. Warzeszka (Trnčák), 52. Pietraszová. Orlová: Turoň - Juhasz, Warzeszka, Kůrka, Pietraszová, Kunčický - Littner, Gorný, Zapalač, Kusník, Štebel, Nalbach, Trnčák.

Marek Šinal (Orlová): Kluci si zahráli, začínali na jiných postech, než jsou zvyklí. Ještě jsme to míchali, aby se všichni protočili všude.

Třinec – Orlová 3:4

Branky a nahrávky Orlové: 18. Littner (Štebel), 33. Littner (Kunčický), 43. Kunčiký (Littner), 50. Štebel (Kunčický).

Orlová: Turoň - Juhasz, Warzeszka, Kůrka, Pietraszová, Kopřivová - Nalbach, Kunčický, Nogová, Littner, Gorný, Zapalač, Kusník, Štebel, Trnčák.

Marek Šinal (Orlová): Bylo to skvělé. Kluci se na to celý týden těšili, v Třinci totiž ještě nikdy nevyhráli. Kluci byli hodně namotivovaní a zvládli to skvěle a zaslouženě. Celý ročník je úžasný a šlape to.