Výsledkový servis mládeže: Mladší žáci přejeli Zubry

Kateřina Sobolová, 16.01.2020 Uplynulé hrací kolo orlovským mládežnickým týmům výsledkově příliš nevyšlo. Z výhry se radovali jen mladší žáci, kteří potvrdili výbornou formu a na domácím ledě přejeli Zubry z Přerova. A jak dopadli ostatní?

Junioři

Prostějov – Orlová 9:4

Branky a nahrávky: 4. Vlček (Vyroubal, Černý), 9. Vyroubal (Pokorný, Mrázek), 32. Vlček (Kolařík, Hanák), 41. Vyroubal (Gryc), 49. Vyroubal, 49. Kolařík (Hanák), 53. Petr (Kolařík, Vlček), 54. Píchal (Vyroubal), 56. Machalík (Mikeš) - 23. Kaleta (Přeček), 42. Moldřík (Rambousek, Kaleta), 48. Mayer, 50. Zielinski (Mayer).

Orlová: Vítek - Hronec, Valový, Moldřík, Macurák - Gula, Kaleta, Rambousek, Mayer, Špacír, Přeček, Kapitanov, Zielinski, Pohl.

René Urbánek (Orlová): I přes velkou kvalitu soupeře, který byl posílen o několik hráčů z vyšší soutěže, kluci podali bojovný výkon. Při hře pět na pět jsme byli vyrovnaným soupeřem a místy jsme byli schopni dostat Prostějov pod souvislejší tlak. Na začátku třetí třetiny jsme se dostali na kontakt a snížili na 3:4, bohužel pak přišla série zbytečných vyloučení a v tom se projevila síla soupeře. Výborný výkon v zápase podali brankář Patrik Vítek, který kryl 43 střel soupeře, a útočník Daniel Mayer.

Dorost

Orlová – Polsko U16 4:6

Branky a nahrávky: 7. Irgl P. (Pohl), 7. Luzar (Danečko, Blatoň), 20. Bazgier (Brabec), 31. Kural - 5. Zajac, 6. Golik (Augustyniak), 10. Rudnicki (Golik), 39. Spyrka (Augustyniak), 46. Musiol (Lukawski), 55. Wilk (Spyrka, Szlomski).

Orlová: Frýda - Gřegoř, Hronec, Moldřík, Šinal, Witasek, Šmatelka - Lerch, Brabec, Šústek, Blatoň, Firla, Rusz, Kural, Irgl P., Danečko, Luzar, Bazgier, Žák, Pohl.

Petr Tomis (Orlová): Oproti poslednímu domácímu zápasu s Polskou 16 jsme hráli daleko lepé. Samozřejmě nás mrzí prohra. Objevilo se pár zbytečných individuálních chyb, které soupeř potrestal. Některé situace jsme špatně vyhodnocovali, předržovali kotouče a nedokázali zrychlit hru ve středním pásmu.

Starší žáci

Orlová – Přerov 3:4

Branky a nahrávky Orlové: 14. Wita (Lerch), 21. Wita (Lerch), 46. Peronkevič (Vild).

Marek Šinal (Orlová): Kluci odehráli výborné utkání. Že prohráli, to nakonec nevadí. Soupeř měl málo střel a hrálo se převážně na jejich bránu. My jsme však nemohli dát gól. I tak jsem ale kluky pochválil, byla tam bojovnost, nasazení i rychlost, jsem spokojený.

Mladší žáci

Orlová – Přerov 10:4

Branky a nahrávky Orlové: 16. Štebel (Kunčický), 17. Štebel (Kunčický), 20. Juhasz (Kunčický), 22. Pečonka (Pietraszová), 24. Kunčický (Štebel), 36. Kusník (Zapalač), 36. Kunčický (Juhasz), 44. Pietraszová, 56. Kůrka (Pietraszová), 59. Pietraszová (Pečonka).

Orlová: Vojáček - Warzeszka, Kůrka, Pietraszová, Littner, Zapalač - Juhasz, Pečonka, Nogová, Gorný, Kusník, Štebel, Kunčický, Janík, Trnčák.

Marek Šinal (Orlová): Výborný zápas, s přehledem jsme to drželi. Odehráli jsme svůj standard a přehráli jsme je. Byl to pěkný zápas.