Výsledkový servis mládeže: Mladší žáci přidali další výhru

Kateřina Sobolová, 23.01.2020 Dorostencům ani juniorům se o uplynulém víkendu moc nevedlo. Naši žáci vyjeli do Šumperku, z vítězství se ale radovali jen ti mladší. Kolik vyhráli? A jaké byly další výsledky?

Junioři

Hodonín – Orlová 5:1

Branky a nahrávky: 4. Daněček (Charvát, Šenk), 43. Daněček (Kotásek), 56. Daněček (Horňák, Kotásek), 60. Daněček (Horňák, Weber), 60. Šenk (Holeš, Walla) - 2. Kaleta (Macurák, Blatoň).

Orlová: Vítek - Gula, Švec, Machaczek, Macurák - Blatoň, Kaleta, Špacír, Luzar, Jančar, Zielinski, Pohl.

Dorost

Třebíč – Orlová 9:2

Branky a nahrávky: 11. Kotačka (Štorek, Dolníček), 13. Dolníček (Kotačka), 21. Kotačka (Štorek, Dolníček), 26. Bína (Svoboda), 29. Kuba (Bína, Michalčuk), 30. Zamazal (Svoboda, Svoboda), 31. Michalčuk (Svoboda), 37. Kotačka (Michalčuk, Kříž), 39. Kotačka (Štorek) - 23. Šústek (Bazgier, Gřegoř), 55. Lerch .

Orlová: Irgl D. - Gřegoř, Šinal, Haladěj - Lerch, Šústek, Mayer, Bednář, Kural, Irgl P., Danečko, Firla, Bazgier, Žák.

Petr Tomis (Orlová): Vypadlo nám 12 hráčů a další tři jsme poslali na zápas s juniory. Příležitost dostali mladší hráči. A nečekalo je nic jednoduchého, protože jsme hráli s prvním týmem tabulky. Hlavně ve druhé třetině byl vidět velký rozdíl a soupeř zaslouženě vyhrál. Ale jsem rád, že kluci i za tak nepříznivého stavu hráli poslední třetinu naplno, nic nevypustili a vyhráli ji 1:0.

Starší žáci

Šumperk – Orlová 10:5

Branky a nahrávky Orlové: 3. Bednář (Lerch), 7. Lerch (Pail Va.), 21. Bednář (Lerch), 29. Firla, 31. Klupa.

Orlová: Gomola (Antoníček) - Pail Va., Pail Vo., Klimša - Peronkevič, Klosko, Smieško, Bednář, Trnčák, Lerch, Klupa, Firla.

Marek Šinal (Orlová): Bohužel to bylo jako proti Přerovu. Herně jsme byli mnohem lepší, hrálo se skoro jen na jednu bránu, a kdyby to skončilo naopak, tak by se nikdo nedivil. Jenže neumíme dávat góly a sami je dostáváme z protiútoků. Nemáme střelce, na góly se hodně nadřeme.

Mladší žáci

Šumperk – Orlová 5:6

Branky a nahrávky Orlové: 3. Štebel (Kunčický), 9. Štebel (Kunčický), 17. Štebel, 21. Štebel (Kunčický), 41. Kunčický (Kusník), 49. Gorný (Štebel).

Orlová: Turoň - Warzeszka, Pietraszová, Littner, Zapalač, Kopřivová - Juhasz, Dlouhopolský, Pečonka, Gorný, Kusník, Štebel, Kunčický, Janík.

Marek Šinal (Orlová): Na začátku to vypadalo jednoznačně, pak jsme ale hodně polevili a horko těžko jsme to otáčeli. Ale kluci jsou kvalitní, tak se povedlo.