Dorostenci dvakrát prohráli

Kateřina Sobolová, 31.01.2020 Z našich mládežnických týmů se v posledních dnech objevili v akci jen dorostenci, kteří sehráli dokonce dva zápasy. Ovšem na Břeclav ani soupeře z Brna nestačili.

Břeclav – Orlová 6:3

Branky a nahrávky: 3. Ambrož (Havelka), 5. Havelka (Kunc), 13. Havelka (Kunc), 33. Kunc (Havelka), 40. Kareš, 43. Rusnák (Havelka, Kunc) - 9. Irgl P. (Pohl), 56. Pohl (Irgl P.), 59. Kural (Irgl P.).

Orlová: Irgl D. - Gřegoř, Hronec, Moldřík, Šinal, Witasek - Šústek, Bednář, Kural, Irgl P., Danečko, Firla, Bazgier, Pohl.

Petr Tomis (Orlová): V utkání jsme udělali hodně chyb při zakládání útoku. Opět jsme si to zbytečně komplikovali a soupeř toho využil. Navíc jsme dneska byli nedůrazní v osobních soubojích před naší brankou.

Orlová – Warriors Brno

Branky a nahrávky: 36. Hronec (Irgl P.) - 9. Modl (Dočekal, Zelinka), 15. Dočekal, 30. Ryšánek, 36. Heinrich, 39. Ryšánek, 40. Heinrich (Modl), 48. Modl (Heinrich), 54. Dočekal (Novotný).

Orlová: Irgl D. - Gřegoř, Hronec, Moldřík, Šinal, Witasek - Šústek, Bednář, Kural, Irgl P., Danečko, Firla, Bazgier, Pohl.

Petr Tomis (Orlová): V minulých letech bychom ani jeden zápas o tomto víkendu nebyli schopni vůbec odehrát, protože jsme opět neměli k dispozici 14 hráčů. A přesto jsme odehráli obě utkání v důstojném počtu. Pokud nebudeme kompletní, tak týmům z horních pater tabulky nestačíme. Ale na druhou stranu je dobře, že příležitost dostávají mladší hráči, kteří by měli tuto soutěž příští rok hrát. První třetina z naší strany byla docela slušná, snažili jsme se hrát jednodušeji a nepředržovat kotouče. Ale také dnes byl vidět fyzicky rozdíl, kdy hráči Brna se prosazovali v osobních soubojích a zaslouženě vyhráli.