Výsledkový servis mládeže: Junioři těsně prohráli s Karvinou

Kateřina Sobolová, 06.02.2020 I v minulých dnech se na ledě objevily orlovské mládežnické celky – tedy s výjimkou starších žáků. Jak si naši junioři, dorostenci a mladší žáci vedli?

Junioři

Orlová – Karviná 2:3

Branky a nahrávky: 51. Přeček (Zielinski), 55. Přeček (Blatoň) - 10. Chmiel (Bogár), 16. Mendlík (Kriščák, Hladil), 25. Bogár (Krul).

Orlová: Vítek - Gula, Gřegoř, Macurák, Valový, Witasek, Moldřík - Blatoň, Kaleta, Rambousek, Švec, Špacír, Přeček, Jančar, Zielinski, Pohl.

René Urbánek (Orlová): Za poslední dobu jsme odehráli jeden z těch lepších zápasů. Škoda neproměněných šancí na začátku první a druhé třetiny, výsledek by mohl vypadat jinak. Jedna věc, co mě mrzí, je přístup některých hráčů, co hrají i za áčko, od nich bych čekal trošku vetší nasazení. Teď nás čeká dvojzápas v Břeclavi a bylo by fajn si připsat zase nějaký ten bod do tabulky.

Dorost

Uherské Hradiště – Orlová 4:5 sn.

Branky a nahrávky: 13.Stašek (Horský), 23. Horský (Kaláč), 27. Horský, 58. Stašek (Horský) - 13. Žák (Gřegoř), 21. Kural (Pohl), 28. Moldřík (Blatoň, Gřegoř), 40. Gřegoř (Šinal), Rozhodující sn. Witasek.

Orlová: Irgl D. - Gřegoř, Hronec, Moldřík, Šinal, Witasek, Šmatelka - Blatoň, Mayer, Firla, Kural, Danečko, Luzar, Bazgier, Žák, Pohl.

Petr Tomis (Orlová): Dnes jsme nebyli lepší. Hlavně v první třetině jsme hráli špatně v obranné třetině. Byli jsme často vylučování a soupeř nás jednoznačně přestřílel. Výborně zachytal Denis Irgl, který nás hodně podržel. Ale taky jsme dvakrát jeli sami na branku a nedali jsme gól. Klidně jsme mohli vyhrát i za tři body, ale výhru po nájezdech dneska určitě bereme. Pozitivní taky bylo zrychlení a zjednodušení přechodu přes střední pásmo.

Mladší žáci

Orlová – Uničov 9:4

Branky a nahrávky Orlové: 8. Kunčický (Štebel, Kusník), 16. Zapalač (Štebel, Kusník), 31. Štebel (Kunčický), 49. Pietraszová (Kusník), 49. Štebel (Littner), 51. Štebel (Kůrka), 54. Kusník (Kunčický, Janík), 56. Pokorný (Nalbach, Kůrka), 58. Janík (Kunčický, Dlouhopolský).

Orlová: Turoň (40. Oprchalský) - Juhasz, Warzeszka, Kůrka, Pietraszová, Littner, Zapalač - Dlouhopolský, Nalbach, Nogová, Gorný, Kusník, Štebel, Kunčický, Pokorný, Janík.

Marek Šinal (Orlová): Ohrané klišé. Kluci jsou fakt dobří. Ale už bych si přál, i když jsem jediný, aby jednou i prohráli a mohli bychom pracovat dál. Je to v hlavách, vezou se na vlně, ale je třeba pracovat dál a pohnout se dál.