Poslední zápasy před koronavirem. Podívejte se, jak hráli dorostenci a junioři

Kateřina Sobolová, 18.03.2020 Celé země je teď ochromena koronavirem, který přerušil i veškeré hokejové dění. Po sezoně má i orlovská mládež, které chybělo dohrát pár posledních zápasů sezony. Jak se našim dorostencům a juniorům vedlo ještě předtím, než došlo k zastavení soutěží? Podívejte se.

Junioři

Karviná – Orlová 6:3

Branky a nahrávky: 10. Krul (Pajonk, Plánka), 12. Kulawiak (Mendlík, Kriščák), 20. Bogár (Chmiel, Krul), 35. Hladil (Kulawiak, Krul), 46. Krul, 60. Šarkózy - 23. Špacír, 35. Zielinski, 51. Rambousek (Macurák).

Orlová: Vítek - Valový, Moldřík, Macurák, Šmatelka, Zielinski - Gula, Blatoň, Kaleta, Rambousek, Rusz, Švec, Špacír, Kapitanov, Jančar, Pohl.

Dorost

Orlová – Třebíč 3:1

Branky a nahrávky: 24. Gřegoř, 47. Milata (Štiak), 59. Štiak - 52. Štorek.

Orlová: Irgl D. - Postředník, Gřegoř, Hronec, Moldřík, Haladěj, Šmatelka - Brabec, Šústek, Blatoň, Mayer, Milata, Kural, Irgl P., Danečko, Štiak, Bazgier, Žák, Pohl.

Petr Tomis, Orlová: Těžké utkání s prvním týmem tabulky, který prohrál jenom dvě utkání v nadstavbové části. Dnes jsme předvedli naše maximum. Prvních pět minut jsme působili trochu ospale a nechali soupeři hodně prostoru. Asi to bylo i tím, že jsme hráli na čtyři útoky a soupeř se rychleji dostal do tempa. Ale netrvalo to dlouho a dostali jsem se do hry. Hráli jsme jednoduše, přesně a v hodně dobrém pohybu. Byli jsme včas v soubojích a soupeř měl hlavně ve druhé třetině velké problémy s rozehrávkou. Výborně zachytal Denis Irgl. Za ten přístup a bojovnost si kluci dneska zasloužili vyhrát. Kdybychom takové výkony předváděli každé utkání, mohli jsme na tom být ještě lépe. Warriors Brno – Orlová 5:4 Branky a nahrávky: 14. Dočekal (Milotinský), 27. Staněk (Modl), 28. Láryš (Ryšánek), 52. Staněk (Zelinka, Modl), 53. Dočekal (Novotný, Láryš) - 6. Danečko (Mayer), 20. Žák (Irgl P.), 27. Milata (Štiak), 59. Irgl P. (Pohl, Žák). Orlová: Irgl D. - Postředník, Gřegoř, Hronec, Moldřík, Haladěj, Šmatelka - Brabec, Šústek, Bazgier, Mayer, Milata, Rusz, Irgl P., Danečko, Štiak, Luzar, Žák, Pohl. Petr Tomis, Orlová: O výsledku utkání rozhodla druhá třetina. V přesilovce pět na tři jsme dali gól na 3:1 a poté během jedné minuty dostali dva góly na 3:3. Místo toho, abychom odskočili na 4:1, tak si v přesilovce svým nedůrazem necháme dát dvě branky a soupeře opět pustíme do hry. Ve třetí třetině jsme hráli několik oslabení za sebou a soupeř toho využil. V závěrečné power play jsme utkání ještě zdramatizovali a snížili na 4:5. Poté jsme si vytvořili ještě jednu gólovou situaci, kdy jsme byli sami mezi kruhy, ale bohužel jsme ji neproměnili.