Legendární „Ferda” slaví 80 let

Petr Sobol, 25.05.2021 Letošní hokejová sezona toho orlovským hokejovým fanouškům moc nenabídla, o to více už se ale všichni těší, až se rozehraje ta nová. Chybět u toho nebude ani legendární Ferdinand Krenželok, který se stal nedílnou součástí našeho klubu. Dnes slaví kulaté 80. narozeniny.

Ferda, jak mu na orlovském stadionu říká úplně každý, je dlouholetým činovníkem HC Orlová. Pro klub s krátkými přestávkami pracoval více než čtyřicet let, během nichž se jako trenér nebo vedoucí podílel na výchově mládežnických kategorií. V současné době pracuje v boxu časoměřičů.

Modrobílé barvy orlovského klubu Ferdovi přirostly k srdci a jako správný patriot a srdcař našeho oddílu žije každým zápasem orlovských hokejistů. „Svým úsměvem na rtu a neutuchajícím optimismem je příkladem i motivací pro mnoho dalších lidí. Ferdo, přejeme ti hlavně pevné zdraví, veselou mysl, elán i chuť. A energii, kterou v sobě máš, tak ať ti vydrží do dalších let tvého života i ve spolupráci s HC Orlová,” přeje čerstvému osmdesátníkovi prezident klubu Daniel Marosz.