Proběhla schůzka s rodiči

Tomáš Salamon, 04.07.2015 V pondělí proběhla v prostorách ZS schůzka vedení klubu s trenéry a rodiči malých hráčů. Rodiče byli seznámeni především s organizačními záležitostmi pro nadcházející sezónu, povinnostmi trenérů a hráčů a také s vizemi v jednotlivých mládežnických kategoriích.

V přípravce je hlavním cílem pokračovat v nastoleném trendu rozšiřování členské základny, které bylo v minulé sezóně úspěšně nastartováno. V dalších kategoriích jde předevčím o zdokonalování dovedností a vytvoření pozitivního zábavného prostředí pro děti. Výsledky zde nejsou tím hlavním.

Výkonnostní nároky se kladou až v dorosteneckých kategoriích, kde bude nutné přes léto vhodně doplnit kádry, aby týmy mohly hrát v požadovaných počtech. U mladšího dorostu je hlavním cílem udržet se v první lize a v lepším případě zopakovat loňský úspěch, kdy si kluci zahráli ve skupině o postup do extraligy. U starších dorostenců bychom rádi vybojovali postup do první ligy, který v předešlém ročníku jen těsně unikl.

Ridiče byli informováni o tom, jak mají komunikovat s trenéry, kteří se naopak zavázali k dodržování trenérského desatera. Dále se rodiče seznámili se svými povinnostmi. Formou diskuze si obě strany následně vysvětlily veškeré nesrovnalosti.

Účast ze strany rodičů ovšem zůstala za očekáváním. Klub přebírá zodpovědnost za to, že se informace o schůzce objevila pouze na internetových stránkách a facebookovém profilu. Vedení klubu si uvědomuje, že ne všichni rodiče používají pravidelně internet a z tohoto důvodu uspořádá obdobnou schůzku ještě jednou před začátkem sezóny a bude o ní včas informovat také prostřednictvím trenérů.Pro dosažení informovanosti o chodu klubu je žádoucí co největší účast rodičů hráčů.

Prezentaci z první schůzky zveřejníme až po schůzce nadcházející.