Přidáme druhou výhru? Orli vyzvou ve středu Krnov

Petr Sobol, 15.09.2015 Od posledního přípravného zápasu orlovských mužů uplynuly téměř dva týdny. Orli pokračují v ladění formy na novou sezonu a další příležitost, jak si Daniel Marosz může vyzkoušet jednotlivé herní varianty, mu nabízí středeční přípravný zápas s Krnovem.

Porážka s Karvinou, Bytomí a dvě prohry s Valašským Meziříčím. Příprava orlovského týmu nezačala nikterak slavně. Na obranu Maroszova souboru je ale třeba uvést, že Orli se ani jednou nesešli v kompletním složení a oproti ostatním týmům měli méně natrénováno.

Poslední přátelský zápas na ledě Nového Jičína se změnil v přestřelku, kterou naši hokejisté zvládli a vyhráli 7:6 po nájezdech. Teď parta kapitána Filipa Štefanky chce poprvé potěšit i domácí fanoušky a přenést si vítěznou náladu do dalšího utkání.

Středečním soupeřem Orlové bude Krnov, tedy další tým z krajského přeboru, se kterým se Orli budou potkávat i v průběhu sezony. Oba týmy na sebe shodou okolností narazí hned v rámci druhého kola a přátelský zápas jim poslouží jako vhodná generálka.

Orlová by měla nastoupit v silnějším složení než v uplynulých zápasech. Jak se jí proti Krnovu povede? Přijďte se podívat ve středu v 18 hodin na náš zimní stadion!