Do Orlové míří nepříjemný soupeř. V sobotu vyzveme Horní Benešov

Petr Sobol, 02.10.2015 Vstup do sezony zvládli Orli parádně. Nejprve vyhráli vysoko 10:1 ve Šternberku a den na to zdolali doma Krnov 7:4. V sobotu hrají znovu doma, tentokrát s nevyzpytatelným soupeřem z Horního Benešova.

Tento článek patří k zápasu ORL - BEN 4:1

Byl to boj až do konce.Marek Matějíček o zápase s KrnovemZatímco ve Šternberku Orli dominovali a soupeře rozmetali na cucky, s Krnovem se trápili. Do zápasu nevstoupili dobře a prohrávali 1:3. Maroszovi svěřenci se ale vzchopili a zápas otočili. Výsledkem byl hattrick Marka Matějíčka a výhra 7:4. „Vzhledem k tomu, že my jsme se propadali a oni jezdili v brejcích dva na jednoho, tak byli nebezpeční celý zápas. Byl to boj až do konce a já jsem rád, že jsme ty góly nastříleli a body jsme urvali,“ řekl hrdina utkání.

Z Orlové je rázem favorit soutěže. Teď je ale potřeba zbystřit. Horní Benešov nás umí potrápit. Vždyť loni u nás tento soupeř vyhrál ve druhém kole 4:2. Další zápasy sice Orlová vyhrála, body se ale nerodily snadno. Venku orlovští hokejisté zvítězili 4:3 a 5:4 po nájezdech, doma se rozstříleli a vyhráli 8:4.

Horní Benešov je po dvou odehraných zápasech třetí se čtyřmi body na kontě a skóre 11:10. Náš sobotní soupeř na úvod vyhrál v Krnově 6:4, pak ale prohrál v prodloužení v Novém Jičíně. „Je to nevyzpytatelný soupeř. Když se jim daří, dokážou potrápit,“ uvědomuje si Martin Kytka. Zaváhání ale nepřipouští. „Vnutíme jim naši rychlou a nátlakovou hru. Nic jiného než výhru za tři body neberme,“ dodal zkušený bek.

Nic jiného než výhru za tři body neberme.

Martin Kytka

Sobotní zápas začíná v tradičních 17 hodin. Přidáme další tři body do tabulky?