Oslabený dorost prohrál s Valašským Meziříčím

Tomáš Salamon, 29.09.2016 Mladší dorostenci po dobrém vstupu do soutěže podruhé prohráli. v zápase s Valašským Meziříčím jim utekl začáte a i když se dokázali znovu dostat do utkání, soupeř zejména zásluhou proměněných brejků zvítězil. Tým nastoupil bez několika klíčových hráčů, ale trenér Petr Tomis této skutečnosti prohru nepřičítá. Naopak vidí pozitiva v tom, že starší žáci, kteří zalepili díry v sestavě podali dobrý výkon a získali herní praxi. "Kluci se své role zhostili dobře," prozradil po zápase.

28.09.2016

HC Orlová - HC Bobři Valašské Meziříčí 3:6 (0:3, 2:0, 1:3)

Branky a nahrávky ORL: 9. Gula (Jančar), 29. Jeník (Stromko), 45. Jančar. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 30.
Orlová: Doliška (Frýda) - Zielinski, Mrozek Postředník, Chod, Moldřík - Irgl, Kaleta, Jančar, Valový, Jeník, Špacír, Stromko, Gula
Val. Meziříčí: Křenek - Vidiš, Cypris, Hrabovský, Boháč, Siner, Hanák, Políšek, Vávra, Houser, Gréč, Frieb

Ohlasy po utkání

Petr Tomis, trenér Orlové: Prohrávali jsme 3:0, protože soupeř měl lepší nástup do utkání. Potom jsme hru vyrovnali a soupeře místy přehrávali. Z vytvořeného tlaku se nám povedlo vyrovnat na 3:3. Bohužel jsme neproměnili ve druhé třetině vyložené šance jako sólový únik atd. a nešli do vedení. Ve třetí třetině jsme inkasovali z brejkovych situací a utkání prohráli. Mám ale radost, že herní praxi získali mladší kluci. Do utkání jsme nastoupili bez tří důležitých hráčů, takže dostali příležitost mladší kluci ze starší žáků, kteří se své šance zhostili dobře.