Dorost přišel o bodovou šňůru

Tomáš Salamon, 29.11.2016 Od posledního vzájemného střetnutí s Opavou se našemu dorostu dařilo. Prohrál pouze jednou a to ještě smolně s Karvinou v samostatných nájezdech. I z toho důvodu odjížděli Orli do Opavy s odhodláním oplatit svému poslednímu přemožiteli v základní hrací době porážku a prodloužit bodovou sérii. Bohužel se tak nestalo, jelikož tým znovu trápí marodka. Přesto, že k zápasu odjíždělo pouze jedenáct hráčů, kluci uhráli důstojný výsledek a prohráli "pouze" 3:1. "Mezí mě, že jsme byli tak oslabení. Kluci ale i v tomto počtu odehráli velice dobrý zápas a věřím tomu, že kdybychom byli kompletní, tak Opavu tentokrát přejedeme," nechal se po zápase slyšet trenér Petr Tomis.

26.11.2016 od 11:00

HC Slezan Opava - HC Orlová 3:1 (3:0,0:1,0:0)

Branky a nahrávky: 1. Římský (Poledna), 20. Poledna, 20. Polsedna (Pachula) - 21. Jančar (Machaczek). Vyloučení: 3:7 + Vácha (OPA) 5+do konce. Využití: 0:0. Trestná střálení: 0:1 (nevyužito). Diváci: 43. Průběh utkání: 3:0,3:1.
Opava: Glabasnia (Zamazal) - Pahula, Vácha, Pědor, Adamczyk, Trávníček - Horný, Poledna, Římský, Barčák, Telber, Haasová, Tomsa, Černý, Buršík
Orlová: Doliška - Čipera, Zielinski, Mrozek, Chod, Machaczek, Jančar, Přeček, Jeník, Špacír, Gula, Švec