Dorostenci porazili lídra a jsou bod za třetím místem!

Tomáš Salamon, 29.12.2016 Poté, co náš dorostenecký tým vyprášil Karvinou 5:0, měl třetí místo na dostřel. Smolně však prohrál v Novém Jičíně, kde na soupeřovu branku vyslal 49 střel, ale přesto podlehl 5:4. Chuť si naši kluci zpravili proti Opavě, kdy podali perfektní týmový výkon. V první třetině se hrálo bez branek, tu druhou už Orli zvládli na výbornou a vyhráli ji 3:0. Soupeř pak už stihl pouze korigovat skóre jednou brankou v poslední části. Orlová tak znovu ztrácí pouhý bod na vysněnou třetí příčku tabulky.

23.12.2016

HC Orlová - HC Slezan Opava 3:1 (0:0,3:0,0:1)

Branky a nahrávky: 29. Machaczek (Zielinski, Kanaloš), 38. Švec (Kaleta), 40. Kanaloš (Jančar) - 49. Tomsa (Černý). Vyloučení: 3:3 + Poledna (OPA) 10 min OT. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Průběh utkání: 3:0,3:1.
Orlová: Piekar (32. Doliška) - Macurák, CHod, Moldřík, Machaczek, Zielinski - Gula, Švec, Jeník, Kaleta, Valový, Stromko, Špacír, Kanaloš, Přeček, Jančar
Opava: Glasnosa - Horný, A. Podledna, Bírojný, Babčák, Budšík, Halasová, Kovačič, Tomsa, Černý, Pachola, Trávníček, Fědor, Zdorziák, Polarczyk, M. Poledna

Ohlasy po utkání

Petr Tomis, trenér Orlové: Tým podal perfektní výkon v první a hlavně ve druhé třetine, kdy jsme soupeře přehrávali. Přes Vánoce měli kluci tři dny volno a mezi svátky budou mít i dvoufazové tréninky. Hned první týden v lednu dohrávame utkání s Frýdkem-Místekm, tak doufám, že budeme dobře připraveni.