Poslední zápas s vítěznou tečkou. Orli přetlačili Frýdek-Místek

Petr Sobol, 10.02.2018 Orli poslední zápas základní části zvládli. Souboj s Frýdkem-Místkem se ale znovu proměnil v drama, které naši hokejisté i potřetí vyhráli o jediný gól. Svého soupeře na domácím ledě nakonec udolali a výhrou 5:4 se naladili na play-off. To odstartují středečním duelem s Horním Benešovem.

10.02.2018 od 17:00

HC Orlová - HC Frýdek-Místek B 5:4 (2:1, 2:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 2. Petrák (Dýrr, Zamecznik), 4. Matějíček (Zakuťanský), 36. Hegegy (Zakuťanský), 39. Štefanka (Matějíček, Zamecznik), 56. Juhasz (Rosůlek) - 16. Polášek (Gonos), 35. Heralt, 46. Heralt (Slovák, Ondráček), 47. Flegr(Flok). Vyloučení: 9:4.
Orlová: Gleich (Urbánek) - Zientek, Hegegy, Kytka, Tomis, Štefanka, Zamecznik - Juhász, Rosůlek, Vaštík D., Zákuťanský, Pavlát, Grepl, Petrák, Grepl, Kotásek, Matějíček, Dýrr, Lenomar.
Frýdek-Místek B: Horváth (Dobečka) - Gonos, Ondráček, Polášek, Hamhalter, Heralt, Ševčík, Flegr, Vančo-Minařík, Mičulka, Flok, Slovák, GOttwald
Orlová začala dobře a už ve čtvrté minutě díky gólům Petráka a Matějíčka vedla 2:0. Jenže hosté, kteří dorazili v pořádně okleštěné sestavě, se oklepali, a v úvodu prostředního dějství bylo srovnáno.

Ještě před druhou sirénou udeřili Hegegy se Štefankou, ovšem ani další dvougólové vedení domácím nestačilo. Ve třetí třetině hosté opět srovnali a definitivní rozhodnutí nabídla až 56. minuta, ve které se prosadil Juhász. Orli už těsné vedení uhájili a připsali si čtvrtou výhru v řadě.

Základní část je u konce, už ve středu ale startuje play-off. Orli v něm vyzvou Horní Benešov a první zápas sehrají od 18 hodin na domácím stadionu. Vaše pomoc bude potřeba.