Důležitá výhra dorostenců

Kateřina Sobolová, 13.11.2019 Během uplynulého víkendu odehrála orlovská mládež jediný zápas. Naši dorostenci zavítali do Brumova-Bylnice, kde byli lepším týmem a po zásluze vyhráli. Konec utkání si ale Orli nepříjemně zkomplikovali.

10.11.2019 od 10:00

HC Brumov-Bylnice - HC Orlová 2:3 (0:1, 0:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 54. Slovák, 59. Janíček (Zvoníček) - 8. Irgl P., 44. Blatoň (Irgl P.), 56. Lerch. Vyloučení: 6:9. Bez využití. Diváci: 45.
Brumov-Bylnice: Žižka - Smolík, Mudráková, Divoš, Bodlák, Strnka, Fojtík - Urban, Střelec, Obadal, Šánek, Janíček, Slovák, Janáček, Zvonáček.
Orlová: Irgl D. - Gřegoř, Dlapa, Hronec, Šinal, Haladěj, Šmatelka - Lerch, Brabec, Blatoň, Rusz, Irgl P., Danečko, Luzar, Bazgier, Žák, Pohl.

Ohlasy po utkání

Petr Tomis (Orlová): Celý týden jsme se připravovali na menší hřiště, které tady v Brumově je, a takticky se nám to povedlo. Kluci dneska předvedli dobrý výkon. Po celých 60 minut jsme hráli s velkou chuti a nasazením. Měli jsme dost šanci, které jsme ale opět bohužel nevyužili. A to nás v závěru málem mohlo mrzet, ale opět nás podržel Denis Irgl.