Orli stáli čtyřgólový náskok, přesto prohráli

Petr Sobol, 14.09.2020 Ani druhý přátelský zápas s Frýdkem-Místkem B hokejisté Orlové nevyhráli. Svěřenci Petra Tomise po první třetině prohrávali už 0:4, v prostředním dějství ale zabrali a srovnali. Domácí však v poslední třetině přidali další tři góly a vyhráli 7:4. Orli už v sobotu zahájí sezonu krajského přeboru - doma s Uničovem.

11.09.2020

HC Frýdek-Místek B - HC Orlová 7:4 (4:0, 0:4, 3:0)

Branky a nahrávky Orlové: 29. Klíma (L. Juhász), 29. Petrák (Zakuťanský, Fejko), 37. Petrák (Deutsch), 39. Fejko (J. Juhász, Deutsch).
Orlová: Křehlík - Milch, Deutsch, Malík, Godula, Křivohlavek, Pawliczek - Zakuťanský, Fejko, Petrák, J. Juhász, Dýrr, Korec, Klíma, Grepl, L. Juhász, Ivaschenko.
Petr Tomis (trenér Orlové): Hráli jsme v trochu pozměněné sestavě. Někteří hráči nebyli k dispozici a dostali příležitost další, kteří ještě v přípravě nehráli. Z naší strany to však byl nejhorší zápas, který jsme v přípravě odehráli. Bylo tam hodně osobních chyb a špatný důraz. V určitých fázích hry jsme byli hodně pohodlní a chtěli jsme hrát profesorky. Jsem rád, že takový zápas přišel ještě v přípravě, protože takhle hrát nechceme.