Orlová vyhrála v Krnovu po dramatickém nájezdovém rozstřelu

Petr Sobol, 20.10.2012 Další dramatickou podívanou se šťastným konec nabídli orlovští hokejisté na ledě Krnova, kde je doprovázela početná skupinka fanoušků. Orlová sice vedla, Krnov ale skóre otočil a hosté vždy dokázali jen srovnat. A pak podruhé v řadě přišla šťastná hra bez brankáře, ve které se od modré trefil Podešva a poslal zápas do nájezdů, které rozhodl Václav Studený.

20.10.2012 od 17:00

HK Krnov - HC Orlová 4:5 sn (0:1 3:1, 1:2 - 0:0)

Branky a nahrávky: Studený (Urbánek), Mintěl, M. Novák (Szajter), Podešva (Mintěl), rozhodující sn. Studený. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3, 4:5.
Orlová: Kolář (Urbánek) - Mintěl, Podešva, Novák M., Urbánek, Šurin, Csobok - Kotásek, Galgonek, Zákuťanský, Szajter, Studený, Grepl, Kanaloš, Plášek, Fábry, Matějíček, Hanzl
Orlová vstoupila do zápasu lépe a zásluhou Studeného vedla. Pak ale v orlovské kleci skončila šikovná teč a následně i únik jednoho z domácích. Orlovou vrátil do hry dělovkou Mintěl, jenže po chybě Orlové přišel další únik Krnova a gól na 3:2. Ve třetí třetině však Orli opět srovnali, postaral se o to tvrdou střelou Michal Novák. Pak ale hráli domácí proti třem, čehož jeden z krnovských hokejistů využil nechytatelnou dělovkou. Když už hráli Orli bez brankáře, dokázal srovnat Podešva a šlo se do prodloužení. To nerozhodlo a tak o vítězství Orlů nakonec rozhodl nájezd Studeného.