Orli bez problémů přejeli Rožnov A

Tomáš Salamon, 09.12.2012 Souboj prvního s posledním dopadl podle předpokladů a Orli si s rožnovským Áčkem poradili bez sebemenších problémů. Již po prví třetině vedli 0:5 a v konečném součtu dokázali nasázet jedenáct branek. Po výhře 4:11 právem berou tři body a mají týden na to, aby se připravili na domácí derby s SK Karviná! (Bližší informace k zápasu doplníme.)

09.12.2012 od 17:00

Rožnov pod Radhoštěm - HC Orlová 4:11 (0:5, 3:3, 1:3)

Branky a nahrávky: Galgonek (Kotásek), Hanzl (Ciupa, Urbánek), Fábry (Plášek), J. Novák (Plášek, Urbánek T.), Studený (Štefanka, Szajter), Kotásek, Mintěl (Urbánek, Szajter), J. Novák (Štefanka), Štefanka (Szajter, Urbánek T.), Ciupa (Štefanka), Zákuťanský (J. Novák, Mintěl).
Orlová: Kolář (Urbánek R.) - Mintěl, Zámečník, Štefanka, Urbánek T., M. Novák - Galgonek, Kotásek, Zákuťanský, Matějíček, Studený, Grepl, Hanzl, Ciupa, Kanaloš, Szajter, Fabry, J. Novak, Plášek.
Orli nenechali nic náhodě a na svého soupeře vlétli hned od začátku. V první třetině nasázeli svému soupeři pět branek a bylo rozhodnuto. Druhá třetina se pak proměnila v přestřelku a skončila výsledkem 3:3. A Orli věděli, že podruhé v sezoně a podruhé během tří zápasů mají na dosah desetigólovou hranici. A tu nakonec také překonali.Desátou branku vstřelil Ciupa, skóre z orlovského pohledu uzavřel Zákuťanský.

Orli tak potvrdili své výsadní místo v tabulce a společně už se těší na neděli, kdy na náš led přijede rival z Karviné.