Z dramatické bitvy Orlová vyšla vítězně

Tomáš Salamon, 08.11.2014 Dnešní zápas v Krnově přinesl drama až do samého konce! Přitom se zdálo, že Orli mají po druhé třetině zápas pod kontrolou. Vedli 2:5, ale v poslední části se soupeř dotáhl a závěr zápasu byl pak hodně vyhrocený. Orli jej však zvládil a těsně před koncem vystřelili výhru!

08.11.2014 od 17:00

HK Krnov - HC Orlová 6:7 (0:2,2:3,4:2)

Branky a nahrávky: 23. Michálek (Studený), 28. Závodník (Tošenovjan, Michálek), 42. Otipka (Vysloužil), 44. Tošenovjan (Studený), 47. Pavlica, 57. Studený (Faksa, Vysloužil) – 1. Grepl (Sznapka, Štefanka), 15. Vaštík (Kytka), 28. Voznica (Vidlák, Vaštík), 29. Vidlák (Šustek), 33. Divoký, 55. Matějíček (Sznapka), 58. Grepl (Vaštík, Voznica) . Další statistiky doplníme, až redakce obdrží oficiální zápis z utkání.
Krnov: Novák (Mužík) – T. Michálek, Faksa, Havlíček, Matušínský, Holeš, Marienka, Holiš, Vysloužil, Studený, P. Michálek, Tošenovjan, Otipka, Weiss, Vrábel, Kubík, Kostovský, Pavlica, Závodník
Orlová: Urbánek (Pater) – Novák, Tomis, Vysloužil, Grepl, Štefanka, Divoký, Šustek, Matějíček, Kytka, Vidlák, Vaštík, Voznica, Hanzl, Sznapka, Heyegy
Orlová byla před zápasem favoritem, všichni ale věděli, jak těžký zápas náš tým čeká. Utkání ale začalo nad očekávání dobře a hned v první minutě udeřil Vít Grepl. Do první sirény ještě zvýšil Vaštík.

Druhé dějství se změnilo v pořádnou přestřelku. Nejprve po přihrávce Studeného snížil Michálek a během 28. minuty lovili puk ze sítě dokonce oba gólmani. Minutu na to se ale prosadil Vidlák a poslední slovo ve druhém dějství měl Divoký, který Orlové zajistil třígólové vedení.

Krnovští však nesložili zbraně a ve třetím dějství se nadechli k velkému náporu. A tak bylo během sedmi minut srovnáno. Orlová se ale nepoložila a Matějíček opět poslal hosty do vedení. Bláznivá třetina však pokračovala dál a Studený čtyři minuty před koncem vyrovnal na 6:6.

Poslední slovo ale měli hosté. Konkrétně Grepl, který skóre otevřel i uzavřel a v 58. minutě rozhodl o těsném, ale nesmírně důležitém vítězství Orlové