31.01.2015

HC Nový Jičín - HC Orlová 5:4 (0:0, 3:2, 2:2)

Branky a nahrávky: Chmel (TS), Hub(Rigo,Holáň), Rigo( Hub), Hub(Rigo,Chmel), Kopecký(TS) - Wita(TS), Mlýnek(Štebel), Mlýnek,Klosko( Wita) V zápase měl Nový Jičín čtyři trestné střílení a dvě úspěšné,HC Orlová dvě a jedno proměnila.

Nový Jičín: Řehák - Nehasil, Holáň, Karafiát, Kopecký, Číp, Hružík, Horák, Rigo, Hub, Chmel, Stoklásek, Svoboda, Ficnar, Lyčka, Urban
Orlová: Hamrozi - Mlýnek, Firla, Kůrka, Frýda Jakub, Vaštyl, Wita, Lerch, Štebel, Pail Václav, Klosko, Klimša, Kohl
Za rodiče musím poděkovat všem klukům za předvedený bojovný výkon na ledě byť zápas nedopadl tak, jak bychom si přáli. Bylo to příjemné sobotní hokejové dopoledne se šťastnějšim koncem pro domácí.

První třetina byla v režii hostů,jen chybělo štěstíčko, aby nějaká z akci či střel skončila za zády domácího gólmana. V dalších třetinách se hra vyrovnala, šance byly na obou stranách. V závěru utkání se dostali do vedení úspěšným trestným střílením. Ani závěrečná hrá hostů už nepomohla urvat spravedlivější remízu.

Při vyzvedávání reg.průkazů v šatně rozhodčích jsme sklidili pochvalu od rozhodčích za supr zápas a také za "Orlovský kotel". Takový nemají v NJ ani při zápasech "A"týmu, byť se některým domácím rodičům nezamlouval.

Autorkou komentáře je Jolana Kůrková