Permanentky v prodeji. Pro děti jsou zdarma

Tomáš Salamon, 20.09.2016 Klub spustil prodej permanentek pro nadcházející sezónu. Permanentka vás opravňuje ke vstupu na všech dvanáct domácích utkání a stojí 300 Kč. Zakoupit ji můžete po dohodě na sekretariátu u p. Pavlátové (tel. 603 470 606). Kromě toho zavádíme i dětské permanentky, které budou zcela zdarma. Jak je získat se dočtete v článku.

Děti nad 140 cm dle ceníku platí na mistrovská utkání vstupné 15 Kč. Loni měli štěstí ti, kteří lsítky obdrželi ve školách a na zápasy se tak dostali zdarma. O tuto možnost nepříjdou, zavedli jsme pro ně totiž dětské permanentky. Žáci ZŠ Mládí, Ke Studánce, U Kapličky a Školní by je již měli mít. Žákům ZŠ Karla Dvořáčka budou doručeny v nejbližších dnech. Pokud však někdo chodí na jinou školu nebo zrovna chyběl, když jeho školu navštívil náš náborový tým, má šanci si tuto permanentku vyžádat na salamon@hcorlova.cz nebo u pokladny na prvním domácím utkání.

Kromě toho, že dětskou parmanentkou klub ušetří finanční i časové náklady na distribuci dětských vstupenek do škol, nabídne tato změna pozitivní novinky i dětem. Za každou návštěvu zápasu totiž získají na svou permanentku samolepku. Při určitém počtu samolepek pak děti obdrží drobné odměny. Ty děti, které poctivě odchodí celou sezonu se dostanou do slosování o klubové šály.