Je za námi první ročník memoriálu „FERDY“ Krenželoka

Daniel Piš, 14.09.2022 Ve dvou dnech jsme mohli shlédnout celkem čtyři utkání, kde hráči bojovali o putovní pohár. V prvním utkání jasně dominoval domácí MHK Slovan Orlová, který rozstřílel HC Bospor Bohumín vysoko 16:0 a vybojoval si účast ve finále.

Ve dvou dnech jsme mohli shlédnout celkem čtyři utkání, kde hráči bojovali o putovní pohár.

V prvním utkání jasně dominoval domácí MHK Slovan Orlová, který rozstřílel HC Bospor Bohumín vysoko 16:0 a vybojoval si účast ve finále. Druhé utkání mezi HC Studénkou a HC Wolves Český Těšín bylo už o dost vyrovnanější a nakonec se po výhře 4:3 do finále probojoval tým z Českého Těšína.

Nedělní den začínal utkáním o 3. místo, kde souboj svedl Bohumín se Studénkou. Třetí místo mířilo nakonec do Studénky po výhře 7:4. Bohumín obsadil 4. místo. Večerní finále, které začínalo v 17:15 přinesl velmi vyrovnaný boj mezi domácím MHK Slovan a Českým Těšínem. Po velkém boji, kde vítěze určilo až pětiminutové prodloužení 3-3 si pohár odvezl HC Wolves Český Těšín, když porazil domácí celek 5:6p. MHK Slovan obsadil 2. místo.

„Jsme rádi, že se turnaj povedl a začali jsme novou tradici turnaje mužů tady u nás v Orlové. Viděli jsme dobré zápasy a věřím, že pro týmy to byla i kvalitní příprava před novou sezonou, a diváci kteří si užili víkend plný hokeje. Gratulujeme vítězům turnaje z Českého Těšína a budeme se těšit na další ročník“ uvedl prezident klubu p. Daniel Marosz