"Tak jako určitě!", tvrdí Tomáš Malík

Tomáš Salamon, 18.11.2011 To, že v orlovském týmu panuje skvělá nálada všichni dobře ví. Dnes nám do redakce dorazil hotový rozhovor, který pro legraci po včerejším zápase udělal Vít Grepl s Tomášem Malíkem. Pokud pro Vás nebude mít žádnou výpovědní hodnotu, pak je alespoň důkazem skvělé party, která v Orlové je a snad Vás pobaví.

Dobrý den pane Malík ČT4 sport, můžete s námi udělat rozhovor?

Dobrý den pane Grepl, chvilku času si udělám. (směje se)

Děkuji, v minulém zápase jste obdržel pokárání od trenéra, jak jste to vnímal? Myslíte si, že v dnešním zápase jste podal takový výkon, aby se to již neopakovalo?

Tak jako určitě mě to nakoplo a šel jsem do sebe a dneska se mi hrálo dobře, takže myslím, že to bylo lepší, ale to už je otázka pro trenéra.

To jsme si samozřejmě všichni všimli, dneska jste podal skvělý výkon, gratuluji, ale bohužel se vaše lajna nedokázala prosadit, co myslíte, že to způsobilo?

Měli jsme spoustu šancí, ale bohužel dneska to tam nepadlo, ale zase prosadili se další lajny, což je důležitější protože jsme vyhráli, takže spokojenost.

Co říkáte na výkon Marka Volfa, který vám kryl záda? Do posledních chvil to vypadalo, že vychytá nulu, ale pravděpodobně za to máte v šatně nějaký příspěvek do kasy, rozmyslel si to? (Směju se)

Marek byl určitě skvělý, podal výborný výkon, bohužel nakonec tam spadla taková šmudla, která ho připravila o nulu, ale tak důležitější je vítězství a 3 body.

To máte pravdu. Vašim dalším soupeřem bude Horní Benešov, který se v posledních zápasech jeví velmi dobře. Chystáte na ně nějakou speciální taktiku?

Benešov hraje dobře, ale my jsme teďka ve výborné formě, takže se pokusíme hrát zase útočný hokej a aktivně napadat což je naší hlavní zbraní.

Poslední otázka Co říkáte na dnešní atmosféru na stadioně?

Opět panovala bouřlivá atmosféra, která nás hnala dopředu, což je v domácích zápasech důležité a potřebné.

Děkuji za rozhovor, ať se daří. Váš rozhovor se objeví na stránkách HC Orlová.

Tak jako určitě. (směje se)