Je to tady! Orli změří síly s druholigovými kluby!

Tomáš Salamon, 04.06.2013 Pokud jste na chvíli propadli euforii, tak se omlouváme za zavádějící titulek. Orlová skutečně s druholigovými týmy síly změří, ale zatím není jisté, zda to bude i na ledě. Prozatím si budeme muset vystačit s tím, že bývalý orlovský hráč Petr Rozum spolu se svým spoluhráčem z Frýdku Místku Romanem Kelnerem a také našim klubem pro vás na Těrlické přehradě uspořádali netradiční sportovní akci věnovanou druholigovým hokejovým klubům. Orlová byla pozvána jako jediný zástupce z krajského přeboru a do boje vyšle hned dva týmy! O co konkrétně půjde?

Celá akce je nazvaná Míčový sedmiboj 2. hokejové ligy a hráči, kteří jsou zvyklí se pravidelně střetávat na ledě, se tentokrát utkají netradičně v tenise, plážovém volejbale, stolním tenise nebo nohejbalu. Navíc si to rozdají ve fotbalových a házenkářských penaltách a změří síly ve střelbě na basketbalový koš!

Všichni fanoušci, kteří chtějí své oblíbence vidět v nevšední pozici, jsou srdečně zváni a čeká je bohaté vyžití! Akce se koná 8.6. od 9:00 přibližně do 19:00. Podrobnější info naleznete v přiloženém letáku!

Čtěte také:

Fanoušek Martin: "Neradi prohráváme! Hráčům to vrátíme!"

Fotbal s fanoušky se povedl

Turnaj mezi hokejovými kluby i s účastí orlovských fanoušků!