Orli v přípravě na výbornou

Jan Cibulka, 10.09.2017 A tým HC Orlové v sobotu na domácím kluzišti přivítal Krnov. Důvodem bylo přátelské utkání. Fanoušci se mohli těšit na konečně první hokej po tak dlouhé pauze. A ti, kteří si i přes příjemné sobotní a stále ještě trochu letní počasí našli cestu na zimní stadion, rozhodně nelitovali. Naopak ti, kteří přišli, viděli nejen krásnou přehlídku gólů, ale také viděli, že tým je připraven pro novou sezonu, kde se Orli budou pokoušet o obhajobu titulu.

09.09.2017 od 17:00

HC Orlová - HK Krnov 8:0 (3:0, 4:0, 1:0)

Orlová: Kolář, Urbánek - Zakuťanský, Taska, Matějíček, Juhasz, Lenomar, Dýrr, Vlček, Vaštík, Hanus, Sznapka, Štefanka(c), Kytka, Deutsch, Zientek, Vydra, Procházka
Krnov: Plánovský, Mužík, Hon, Vysloužil, Volf, Havlíček, Čostovský, Michálek, Vlašánek, Tošenovjan, Nardelli, Horváth, Beneš, Kysučan

Gólový účet otevřel v čase 5:19 Marek Zientek a Slovan šel do vedení. To, co Krnovské položilo, přišlo o malou chvíli později. V čase 9:06 skóroval Vaštík a o pouhých 15 vteřin po něm Matějíček. V polovině první třetiny Orlová vedla už 3:0, a kdo bude dominovat zápasu, bylo naprosto jasné a zřetelné. V první třetině se už nic gólového nedělo.

Druhá třetina byla na góly nejbohatší. Ten první vstřelil Lenomar v čase 28:02 a když Juhasz přidal o 21 vteřin další, byl na světě další slepenec v zápase. V 33. minutě už to bylo 6:0, když opět Juhasz překonal brankáře Mužíka z Krnova. Ve 38 minutě diváci mohli vidět trestné střílení, kterého se ujal Vlček a úspěšně proměnil. Ve třetí třetině pečetil Kytka na konečných 8:0 pro domácí borce.

Orlovští v přípravném zápase dokázali, že se budou chtít v sezoně rvát naplno a fanoušci se můžou těšit na kvalitní hokej v Orlové.