13.09.2019 od 17:45

HK Baník Karviná - HC Orlová 3:7 (2:2, 1:3, 0:2)

Branky a nahrávky: 3. Horos (Kriščák, Toráčová), 8. Mandrysz (Kukucz), 30. Horos (Sikorská) - 14. Žák (Lerch, Haladěj), 19. Lerch (Postředník, Žák), 30. Skřipčák (Štiak, Malicki), 34. Malicki (Skřipčák), 40. Štiak (Witasek), 54. Skřipčák (Štiak, Irgl. P.), 57. Štiak (Haladěj). Vyloučení: 7:5. Využití: 1:1. Diváci: 45.
Karviná: Bogar (Konieczy) - Zelina, Seroiszková, Heczko, Horoš, Vaněčková, Murzyn - Kukucz, Sikorská, Mikula, Mendlík, Krisčák, Toráčová, Madrysz, Pekala, Vydiolek, Škorpíková.
Orlová: Irgl D. - Postředník, Gřegoř, Hronec, Moldřík, Šinal, Witasek, Haladěj - Lerch, Šústek, Blatoň, Malicki, Rusz, Irgl P., Danečko, Štiak, Skřipčák, Žák, Pohl.

Ohlasy po utkání

Petr Tomis (Orlová): Měli jsme hodně špatný vstup do utkání, kdy jsme v úvodních minutách hráli zbytečné oslabení a hned inkasovali gól. A za pár minut jsme už prohrávali 2:0. Mluvili jsme o tom s hráči v šatně, abychom si dali na začátek utkání pozor, ale bohužel se to nepovedlo. První třetina z naší strany byla špatná, hlavně v obranné fázi, kdy soupeř jel několikrát sám na branku. Naštěstí jsme velmi brzo výsledek vyrovnali a otočili v náš prospěch. Přijeli jsme do Karviné pro tři body, což se podařilo. Ale herně spokojeni nejsme, soupeř měl po celý zápas hodně prostoru ve středním pásmu, místy jsme hráli zbytečně složitě a předržovali kotouče. Na tom musíme zapracovat. Ale jsme rádi, že jsme první utkání v sezoně zvládli a vyhráli.