29.09.2019 od 4 9:00

HC Orlová - HC Slezan Opava 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Irgl P. (Kural), 28. Žák (Haladěj), 31. Pohl (Moldřík), 44. Irgl P. - 26. Zelenka. Vyloučení: 3:1. Bez využití Diváci: 40.
Orlová: Irgl D. - Gřegoř, Moldřík, Witasek, Veřmířovský, Haladěj, Šmatelka - Lerch, Brabec, Šústek, Kural, Irgl P., Danečko, Skřipčák, Žák, Pohl
Opava: Černík - Haničák, Fišara, Vojtovič, Pásek, Backa - Petruška, Prokeš, Elze, Zelenka, Kaleta

Ohlasy po utkání

Petr Tomis (Orlová): Dneska jsme měli velmi špatný vstup do zápasu. Byli jsme nepřesní, pomalí a zbytečně jsme si komplikovali hru v obranném a středním pásmu. Asi se projevil včerejší těžký zápas ve Frýdku a rozjížděli jsme se velmi pomalu. I když už od rozcvičky jsme na to kluky upozorňovali, že to nepřijde samo. Soupeř hrál na dvě pětky a dostal se do tempa daleko dřív. Ale také mu velmi brzo došly síly. Ve druhé třetině, jsme už byli důraznější a měli lepší pohyb. Od druhé třetiny jsme byli lepší a Opavu přehrávali. Utkání nebylo v takovém tempu a tak kvalitní z naší strany jako včera ve Frýdku, ale počítají se tři body. Doufám, že příští týden už konečně budeme kompletní, protože pořád máme spoustu hráčů mimo hru. A budeme se moct připravit na těžký zápas s Polskou 16.