Orlová po boji nestačila na Frýdek-Místek, dnes se hraje odveta

Petr Sobol, 11.09.2020 Hokejisté Orlové ve středu přivítali Frýdek-Místek B. Orli po první třetině sice vedli 3:1, svůj náskok ale neudrželi a nakonec prohráli 4:5. Dnes se hraje odveta ve Frýdku-Místku, která bude pro svěřence Petra Tomise posledním přípravným duelem před ostrým startem krajského přeboru.

09.09.2020 od 18:00

HC Orlová - HC Frýdek-Místek B 4:5 (3:1, 0:1,1:3)

Branky a nahrávky Orlové: 9. J. Juhász (Dýrr), 14. Zakuťanský (Malík), 18. Dang (Zamecznik), 55. Lenomar (Dýrr)
Orlová: Urbánek (Křehlík) - Zientek, Klus, Malík, Zamecznik, Zielinski, Godula - Zakuťanský, Grepl, Petrák, J. Juhász, Fejko, Dang, Klíma, Dýrr, Lenomar, Přeček, Pacoň, L. Juhász.
Komentář trenéra Petra Tomise: Zápas splnil účel. Dostali příležitost jak další hráči, tak jsme chtěli jít do většího zatížení, a proto hráli jen na dvě pětky. V půlce utkání jsme hráče vyměnili. První půlka byla slušná a díky dobrému pohybu jsme měli více ze hry. Kluci se snažili plnit to, na čem jsme byli domluveni a soupeře přehrávali. Bylo jasné, že postupem času budou docházet síly, což se projevilo ve druhé třetině, kdy jsme soupeři přestali stíhat a byli jsme pozdě v osobních soubojích. Navíc potom chvíli trvalo, než střídající hráči zachytili tempo zápasu. Měli těžké naskočit do rozjetého vlaku. Na odvetu do Frýdku-Místku, kde nás čeká poslední příprava, pojedeme zase v trochu jiné sestavě. Jen je škoda, že do utkání nemohou zasáhnout naši junioři, kteří také hrají.