Orlová veze výhru z Horního Benešova

Petr Sobol, 19.10.2011 Další obtížný duel zvládla Orlová na výbornou. Středeční souboj na ledě Horního Benešova začala povedenou první třetinou, ze které vytěžila převahu, kterou dotáhla do úspěšného konce. Orlová dovedla zápas k výsledku 6:3 a dala tak zapomenout na první porážku z ledu Krnova.

19.10.2011 od 18:00

TJ Horní Benešov - HC Orlová 3:6 (1:3,1:1,1:2)

Branky a nahrávky: Malík, Hublík, Novák J., Novák J., Grepl, Szajter. . Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 3:4, 3:6.
Orlová: Volf (Noga) - Burgel, Krause, Kytka, Milch, Niedoba, Novák M., Matušinský, Ondrek, Bojda, Branný, Fábry, Foltýn, Grepl, Hublík, Malík, Novák J., Szajter, Zakuťanský, Pavlát.
Horní Benešov to loni dotáhl až na samotný vrchol. Letošní sezonu však v takové formě a pohodě nehraje. Přesto Orly nečekalo lehké utkání, domácí snadným soupeřem rozhodně nebyli. Přesto o utkání už více méně rozhodla první třetina, kterou Orlová vyhrála 3:0.

Když ve druhém dějství přidal svou druhou branku Jan Novák, zdálo se být rozhodnuto. Ovšem nebylo. Na jinak skvěle chytajícího Volfa si v úvodu třetí části přišli dva domácí hráči a bylo sníženo na 3:4. Zato gólman domácích takový výkon rozhodně nepodal a výrazně tak pomohl bojující Orlové ke třem bodům.

Ty pojistili Grepl se Szajterem, kteří upravili na konečných 6:3 a postarali se o to, že Orlová zvládla i další těžké utkání přetavit v plný bodový zisk.