Další tři body letí do Orlové z Nového Jičína

Petr Sobol, 28.10.2011 Hokejisté Orlové potvrdili svou roli favorita a na ledě předposledního Nového Jičína uspěli. Zápas se nesl v orlovské režii, čehož je výsledek 6:2 jasným důkazem. Jako rozhodující se ukázala druhá třetina, kde Orli navýšili svůj náskok na rozdíl tří branek, čímž zápas prakticky rozhodli ve svůj prospěch. O dvě z těchto branek se postaral Jan Novák.

28.10.2011 od 18:00

HC Nový Jičín B - HC Orlová 2:6 (0:1, 1:3, 1:2)

Branky a nahrávky: Malík (Niedoba), J. Novák (Grepl), Foltýn (Fábry, Szajter), J. Novak (Pavlát, Burgel), M. Novák (Branný), Bojda (Malik).
Orlová: Volf - Malík, Szajter, Hublík, Fábrý, Niedoba, Milch, Novák J., Bojda, Matušínský, Vaštík, Burgel, Grepl, Zakuťanský, Branný, Novák M., Krause, Hanzl, Pavlát, Foltýn.
Orlovští hokejisté naplnili role favoritů hned od samého úvodu. Stejně tak, jako měli ve své moci domácí zápas s Novým Jičínem B, měli převahu nad svým soupeřem i na jeho ledě.

V prvním dějství otevřel skóre Malík, jako zlomová se pak ukázala třetina číslo 2, kterou Orlová vyhrála 3:1 a do kabin si před posledním dějstvím odnesla náskok tří branek. O dvě z nich se postaral Jan Novák.

Ve třetím dějství domácí sice přidali ještě jednu branku, Orlová ale vsítila další dvě a získala další zasloužené tři body do tabulky.

Těmi Orli pozvali své fanoušky na nedělní duel, ve kterém v derby od 17 hodin hostí Bohumín.