Starší žáci rozstříleli Studénku

Tomáš Salamon, Radek Benda, 15.09.2012 Orlovští starší žáci loni získali ligový titul a poté většina týmu zamířila do mladšího dorostu. Mladší kluci, kteří do družstva přišli však naznačili, že výchova dětí v Orlové nevázne a že budou důstojnými nástupci svých starších kamarádů a pokusí se titul obhájit. Studénce nasázeli dvanáct gólů!

15.09.2012

HC Orlová - HC Studénka 12:2 (4:0 ,4:1 ,4:1)

Branky Horecký M. 3x,Skalka J. 4x, Piš D.,Grygerek J., Kolder G.,Jelínek J. Klus D. Nahrávky: Horecký 2x, Skalka 2x, Piš 4, Klus , Jelínek.
Orlová: Křehlík I. - Klus D., Benda O. - Teplanský R., Jelínek J. - Horecký M., Skalka J., Piš D. - Švec D., Jančar B., Přeček A. - Grygerek J., Jeziak J., Kolder G.
Loňští vítězové Ligy starších žáků sk. ST-B, nastoupili 15.9.2012 k prvnímu mistrovskému utkání LSŽ na domácím ledě proti celku HC Studénka. V pozměněné sestavě oproti loňské sezóně, kdy hráči odešli do ml.dorostu a jiných celků (extraliga MLD), nastoupili do zápasu s chutí opět vyhrávat.Do týmu přišli z ml. žáků Benda, Kolder a Jeziak , dále jej doplnili kluci roč. narození 2001- Švec, Jančar a Přeček. Trenér J. Krawczynski namíchal sestavu a to sestavu vítěznou. Už v 0:22 se otevíralo skóre zásluhou Jana Skalky. Od prvních vteřin vládli na ledě domácí Orli. Gólový příděl , který domácí uštědřili hostům ze Studénky se zastavil na čísle 12. Ten poslední gól do tuctu v 57 minutě vstřelil s přehledem hrající, kapitán mužstva Dominik Klus. Domácí inkasovali 2x a to jednou z trestného střílení.