Ani hattrick Jančara starším žákům proti Olomouci nepomohl

Tomáš Salamon, 08.09.2014 Po sobotním nevydařeném utkání s polským výběrem Slezska starší žáci nastoupili proti Olomouci. Ani tentokrát jim to bohužel nevyšlo, ale výsledek byl o malinko přívětivější.

07.09.2014

HC Orlová - HC Olomouc 4:6 (2:2,0:3,2:1)

Branky a nahrávky: 15.Jančar(Přeček), 16.Jančar, 46.Jančar (Přeček, Jeník) 49. Macurák.
Orlová: Pawlas - Macurák, Juráš, Štebel, Botur - Přeček, Kaleta, Valový, Teplanský, Jančar, Jeník, Chod
Po sobotní prohře na domácím ledě s Polským výběrem starší žíci nastoupili v neděli 7.9. opět na doma proti Olomouci. Utkání se vyvíjelo slibně. Po vyrovnané první třetině byl výsledek naprosto otevřený a do kabin se šlo za stavu 2:2. V dalším průběhu však převzala otěže zápasu Olomouc a ani hattrick Břetislava Jančara nepomohla k příznivému výsledku. Po druhé třetině za stavu 2:5 mladí Orli nastoupili do poslední části utkání. Macurákovou dělovkou od červené čáry snížili na 4:6, ale další branky už nepřidali V devětapadosáté minutě bylo proti našemu celku nařízeno trestné střílení, které úspěšně zlikvidoval Filip Pawlas, který tímto udržel výsledek v přijatelné podobě a na stavu se už se ani ve zbylé minutě nic nezměnilo.

Ohlasy po utkání

Martin Honsa, trenér Orlové:Musím uznat, že Olomouc byla po všech stránkách lepším týmem. Já mohu být spokojen pouze se třetí třetinou. Kdyby kluci takto přistoupili k celému utkání hned od začátku, mohli jsme z tohoto utkání urvat bod. Musím také vyzdvihnout výkon Břéti Jančara.