LMŽ: Orlíci v Havířově padli po boji

Tomáš Salamon, 15.09.2015 Mladší žáci v neděli zavítali na led Havířova. Odehráli tam velmi zdařilou partii, ale ve třetí třetině dvakrát inkasovali v jedné minutě, což je stálo zápas.

13.09.2015 od 4 9:00

AZ Havířov 2010 - HC Orlová 6:4 (2:1, 2:3, 2:0)

Branky a nahrávky: 1. Zelinský (Belan), 7. Kubečka, 34. Belan, 40. Belan (V. Dybal), 53. Macko (V. Dybal), 53. Csabi. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:0.
Havířov: A. Dybal (Ress) - Belan, Zelinski, Chmiel, Kiszová, Kubečka, Mrozek, V. Dybal, Macko, Vlček, Csabi, V. Kubíček, R. Kubíček, Mlčák, Vild, Lipový, Grygar, Satinský, Ščerba
Orlová: D. Irgl (Gomola) - Vác. Pail, Wita, Frýda, Voj. Pail, Kůrka, Bednář, Lerch, Brůža, P. Irgl, Vadovič, Firla, Klosko, Postředník

Zápas pro Orlíky nezačal vůbec dobře, protože soupeř šel do vedení už v první minutě. Na tuto branku ještě dokázal reagovat Jakub FIrla, ale soupeř se znovu dostal do vedení a do čatny si odnesl jednogólový náskok.

Druhá třetina už byla v našem podání co do skóre lepší. Sice jsme dvakrát inkasovali, ale znovu se prosadil Jakub Firla a dvě branky přidal Jakub Frýda. Před poslední částí tak byl stav opět nerozhodný a šance na vítězství stejná pro obě strany. Naši kluci se drželi statečně, ale vaz jim zlomila třiapadesátá minuta, ve které dvakrát inkasovali. Jiné góly už nepadly, a tak Orlíci museli snést porážku.