Pět Orlů mimo hru. Mihalovi skončila sezóna

Tomáš Salamon, 17.11.2015 Vysoká marodka nyní trápí Orlovský celek. Hned pět Orlů je v současnosti mimo hru a o to více nás trápí, že ve všech případech jde o dlouhodobá zranění.

Patrik Mihal, operace nohy

Mladý Orlovský odchovanec letos zažíval svou životní sezónu a je smutné, že pro něj končí předčasně. "Patrik byl na operaci s kotníkem a zjistilo se, že má zlomeny i další kosti, bohužel nebude hrát až do konce sezóny," vysvětlil situaci Daniel Marosz a zároveň vyjádřil svou lítost nad ztrátou tohoto útočníka: "Moc mě to mrzí, s Dýrrem a Zakuťanským tvořili v poslední době naši nejlepší lajnu, pro tým to bude citelná ztráta," posteskl si.

Vít Grepl, operace ruky

Nejproduktivnější orlovský útočník musí na operaci tukového výrůstku na ruce a týmu bude chybět přibližně jeden měsíc. Přejeme brzké uzdravení.

Pavel Vysloužil, operace ramene

Mladý orlovský odchovanec v zápase s Horním Benešovem utrpěl přetrhání vazů v rameni. Podstoupil operaci a ze hry bude přibližně dva měsíce.

David Kolář, vykloubený prst

Brankářská dvojka si při soukromých sportovních aktivitách vykloubila prst, takže týmu bude chybět zhruba týden.

David Vaštík, naražené rameno

David Vaštík je na tom z celého orlovského lazaretu nejlépe z hráčů v poli. Také si poranil rameno v zápase s Horním Benešovem, ale narozdíl od Pavla Vysloužila není zranění tak vážné a do dvou až tří týdnů by měl být v pořádku.